Windows 10 Ürün Anahtarı Nereden Satın Alınır?

eray123009

Megapat
Makaleler
1
Kullandığım Windows 10 işletim sistemini orijinal yapmak istiyorum format attığımda ürün anahtarını girip orijinal kullanmak istiyorum ama hangi sürüm bilmiyorum. Pro, home hangi ürün anahtarını alacağım. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows gezginini açıp(herhangi bir klasörün içine girerek) solda göreceğin bu bilgisayar yazısına sağ tıkla, açılan sekmede özelliklere tıkla, açılan sayfada en üstte Windows sürümü yazacaktır. Ona göre internette aratıp lisans satın alacağın bir yer bulabilirsin. Crack denediysen ya da yaptıysan öncelikle Windows'u baştan temiz olarak kur.

Hazır konusu varken ben de yazıyım. Ucuza güvenilir bir yerden almak istiyorum. OEM olsa yeter. Ancak fiyatlar ortalama 50 TL. Zamanında çok düşük fiyattan gidiyordu. Ne oldu böyle?

Hazır konusu varken ben de yazıyım. Ucuza güvenilir bir yerden almak istiyorum. OEM olsa yeter. Ancak fiyatlar ortalama 50 TL. Zamanında çok düşük fiyattan gidiyordu. Ne oldu böyle?
Zamanında üniversitelilere ücretsiz dağıtılıyordu ve biraz yolsuzluk yapılarak fazla fazla alınıp stoklanmıştı, stoklar azalıyor.

İfadeler: otm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…