ardaatilay Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 4 11 Ocak 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Laptopa Windows'un Kasım sürümünü saf bir şekilde kurmak laptobu formatlıyacaktım ve elimdeki keyleri almak için ProduKey programını kullandım. Fakat program resimdeki gibi iki lisans gösteriyor. Hangisini kullanmam gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2019
Merhaba arkadaşlar. Laptopa Windows'un Kasım sürümünü saf bir şekilde kurmak laptobu formatlıyacaktım ve elimdeki keyleri almak için ProduKey programını kullandım. Fakat program resimdeki gibi iki lisans gösteriyor. Hangisini kullanmam gerekiyor.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 11 Ocak 2019 #2 Ürün anahtarınıza ihtiyacınız yok. Windows 10 bilgisayarınızın donanımını ürün anahtarınız ile eşleştiriyor zaten. Format atıp oturum açmanız yeterli.
Ürün anahtarınıza ihtiyacınız yok. Windows 10 bilgisayarınızın donanımını ürün anahtarınız ile eşleştiriyor zaten. Format atıp oturum açmanız yeterli.
ardaatilay Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 4 11 Ocak 2019 #3 Mert dedi: Ürün anahtarınıza ihtiyacınız yok. Windows 10 bilgisayarınızın donanımını ürün anahtarınız ile eşleştiriyor zaten. Format atıp oturum açmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Anakarta mı tanımlı bu keyler?
Mert dedi: Ürün anahtarınıza ihtiyacınız yok. Windows 10 bilgisayarınızın donanımını ürün anahtarınız ile eşleştiriyor zaten. Format atıp oturum açmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Anakarta mı tanımlı bu keyler?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 11 Ocak 2019 #4 ardaatilay dedi: Anakarta mı tanımlı bu keyler? Genişletmek için tıkla... Sayılır, öyle diyelim. Bilgisayarınızı aldığınızda Windows ile geldiyse örneğin, format atsanız da lisansınız kaybolmaz.
ardaatilay dedi: Anakarta mı tanımlı bu keyler? Genişletmek için tıkla... Sayılır, öyle diyelim. Bilgisayarınızı aldığınızda Windows ile geldiyse örneğin, format atsanız da lisansınız kaybolmaz.