Windows 10 ürün anahtarı Windows 11'e olur mu?

Veloctyz

Picopat
Daha fazla  
Hocam selam, yakın zamanda şu laptopu aldım, gelmesini bekliyorum. Şu anki laptopta Windows 10 Single Language Home sürümü var ve ürün anahtarıyla beraber yeni laptop gelince.
1: Windows 11 Pro mu, 11 Home mu? Aklımda Pro var, zaten Home'daki her şeye sahip, üstüne özellikleri var, neden olmasın.
2: Şu anki anahtar Windows 11 Pro, yazsam ve bundaki ana hatayı devre dışı bıraksam olur mu?
3: Biraz alakasız, ancak BIOS güncellemekten çok korkuyorum sıkıntı olur diye. BIOS güncellemek gerekli mi? Yani Windows kurmadan önce BIOS güncellenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Home sürüme ait ürün anahtarı ile Pro sürümü aktive edemezsiniz efendim.

1. Eğer gelişmiş Windows özellikleri ile alakadar oluyorsanız Pro alabilirsiniz aksi takdirde pek bir artısı yok.
2. Sorunuzu tam olarak anlamadım.
3. Güncellemeniz sıkıntı çıkarmaz eğer temkinli olursanız ancak yapmasanız da kurabilirsiniz özel bir durumu yoksa.

Home sürüme ait ürün anahtarı ile Pro sürümü aktive edemezsiniz efendim.

1. eğer gelişmiş Windows özellikleri ile alakadar oluyorsanız Pro alabilirsiniz aksi takdirde pek bir artısı yok.
2. sorunuzu tam olarak anlamadım.
3. güncellemeniz sıkıntı çıkarmaz eğer temkinli olursanız ancak yapmasanız da kurabilirsiniz özel bir durumu yoksa.

Hocam zaten satıcı güncel BIOS ile göderecekmiş 3 soru gitti ben size şeyi sorayım Windows 11 Home ile Pro arasıdaki özellikleri kullanmıycağım ama bunalr arka planda gene de az da olsa RAM falan yer mi yani Pro kursam performans Home göre değişirim mi?

Hocam zaten satıcı güncel BIOS ile göderecekmiş 3 soru gitti ben size şeyi sorayım Windows 11 Home ile Pro arasıdaki özellikleri kullanmıycağım ama bunalr arka planda gene de az da olsa RAM falan yer mi yani Pro kursam performans Home göre değişirim mi?
Pro sürümde daha fazla Windows hizmeti geldiği için teoride sisteme binen yükün artması mümkün ancak ben Windows 10'da tam tersini gözlemledim. Pro daha hafif çalışıyordu. Deneyip görmeniz lazım efendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı