Windows 10 ürün anahtarını Windows 7'de kullanmak

gokturkguney

Decapat
Yeni bir laptop aldım, içerisinde BIOS'a yüklü olarak gelen ürün anahtarı var. İşletim sistemi Windows 10.

Fakat ben Windows 7 kullanmak istiyorum. ISO olarak indireceğim Windows 7 sürümünün hash bilgilerini sorguladıktan sonra nasıl sağlama yapacağım, yani oynanmamış olduğunu nasıl anlayacağım?

Ek olarak Win 10 BIOS entegreli ürün anahtarımla Windows 7 kullanabilir miyim? Yoksa ürün anahtarı satın almam gerekiyor mu?

Sağlıcakla kalın.

Ek olarak şunu belirteyim indirmek istediğim sistem Windows 7 Ultimate 64 bit.

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO olarak indireceğim Windows 7 sürümünün hash bilgilerini sorguladıktan sonra nasıl sağlama yapacağım, yani oynanmamış olduğunu nasıl anlayacağım?
İnternetten hash değerlerine (MD5, SHA1 gibi) bakıp elinizdeki ile HashTab programı yardımıyla karşılaştırabilirsiniz.
Ek olarak Win 10 BIOS entegreli ürün anahtarımla Windows 7 kullanabilir miyim?
Kullanamazsınız maalesef. Üstelik laptopunuz Windows 10 ile geldiyse Windows 7 için sürücü desteği bile yoktur. Kursanız dahi bir sürü sorun yaşayacaksınız (Güncelleme ve güvenlik kısmına girmiyorum bile). Windows 10'da kalmanızı tavsiye ederim.

Niye Windows 7 ye geçmek istiyorsunuz ki Windows 10 varken ?
Windows 7 kullanabilir miyim? Yoksa ürün anahtarı satın almam gerekiyor mu?
Kullanamazsınız satın almanız gerekiyor.
Windows 7 kullanmak istiyorum. ISO olarak indireceğim Windows 7 sürümünün hash bilgilerini sorguladıktan sonra nasıl sağlama yapacağım, yani oynanmamış olduğunu nasıl anlayacağım?
ISO dosyası için OEM key satın aldıktan sonra Windows'un kendi sitesinden indirebilirsiniz.

Yeni bir lisans almalısın bu durumda. ISO indirme aracı ile Windows 7'yi indirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…