Windows 10 ürün kodum etkinleşmiyor

Yer
ev
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bilgisayar aldım İstanbul'da kuruldu ve geldi tabii orijinal kodu orada girildi.
Ben biraz fazla şey yükledim yeni PC diye ve resetlemek istedim yaptım yapmaz olaydım. Su anda ürün anahtarımı kabul etmiyor ve şu hatayı veriyor yardımcı olacak var mı? Anahtarım OEM veya sitelerde boşlardan değil ve etkinleştirme yazısı çok canımı sıkmaya başladı.

Dosya Ekleri

• SystemSettingsAdminFlows_P3RLrECiiA.png
    SystemSettingsAdminFlows_P3RLrECiiA.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 107
ürün anahtarımı kabul etmiyor
Ürün anahtarını kabul etmediği ile ilgili hiçbir bilgi yok. Bu kanıya nerden vardın? Firewall ayarlarında bir problem olabilir veya bir program etkinleştirme uygulamasının internete erişimini kısıtlıyor olabilir. Zaten resetlemişsin. En garantisi orjinal MSDN ile temiz kurulum yapmak.

Ürün anahtarını kabul etmediği ile ilgili hiçbir bilgi yok. Bu kanıya nereden vardın? Firewall ayarlarında bir problem olabilir veya bir program etkinleştirme uygulamasının internete erişimini kısıtlıyor olabilir. Zaten resetlemişsin. En garantisi orijinal msdn ile temiz kurulum yapmak.

Resetlemeyi Windows 10'un kendi ayarlarından yaptım ve her ürün anahtarımı girdiğimde aşağıdaki durum oluşuyor.
Kaspersky engelliyor olabilir mi internete bağlanmasını.
Eğer etkinleştirme başarısız olursa internet ile ilgili sıkıntı var demektir ya da etkinleştirme sunucusuyla ilgili sorun var demektir sonra denemeye devam edin.

1 Haftadır durmadan deniyorum internette 7/24 acık ve PC'ye bağlı.
Eğer etkinleştirme başarısız olursa internet ile ilgili sıkıntı var demektir ya da etkinleştirme sunucusuyla ilgili sorun var demektir sonra denemeye devam edin.

Ürün anahtarını kabul etmediği ile ilgili hiçbir bilgi yok. Bu kanıya nereden vardın? Firewall ayarlarında bir problem olabilir veya bir program etkinleştirme uygulamasının internete erişimini kısıtlıyor olabilir. Zaten resetlemişsin. En garantisi orijinal msdn ile temiz kurulum yapmak.

Ayrıca su hatada bazen gösteriliyor.

Dosya Ekleri

• ApplicationFrameHost_9Mjh7x0IiX.png
    ApplicationFrameHost_9Mjh7x0IiX.png
    4,3 KB · Görüntüleme: 74
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve.

Kod:
Sfc /scannow

Yazın ve Enter'a basın. Sonra tekrar deneyin.

İşe yaramadı desem.
Bitti ve ürün anahtarını tekrardan denedim ama sonuc hala aynı.

Dosya Ekleri

• cmd_IDjf8u69w1.png
    cmd_IDjf8u69w1.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 66
Şimdi de CMD'yi yönetici olarak tekrar açın. Ve.

Kod:
slmgr /ipk

Yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp anahtarı yani Key'i yazın ve enter yapın. Bu anahtarı işletim sistemine kayıt eder şimdi de etkinleştirmek için.

Kod:
slmgr /ato

Yazın enter, bakalım etkinleştirecek mi?
Diyelim ki yine olmadı o zaman şu kodlarla hem işletim sisteminden hem regeditten anahtarı silebilirsin.

Kod:
slmgr /upk ->anahtarı silme
slmgr /cpky ->regeditten kaldırma

Son düzenleme:
Şimdi de CMD'yi yönetici olarak tekrar açın. Ve.

Kod:
slmgr /ipk

Yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp anahtarı yani Key'i yazın ve enter yapın. Bu anahtarı işletim sistemine kayıt eder şimdi de etkinleştirmek için.

Kod:
slmgr /ato

Yazın enter, bakalım etkinleştirecek mi?
Diyelim ki yine olmadı o zaman şu kodlarla hem işletim sisteminden hem regeditten anahtarı silebilirsin.

Kod:
slmgr /upk ->anahtarı silme.
slmgr /cpky ->regeditten kaldırma

2 ınci koddan sonra su hatayı aldım.

3 üncü kodda sildim tekrar yazdım ama nafile yine aynı hatayı aldım.
Sanırım anahtar çöp oldu artık bir şey yok gibi peki ekrandaki etkinleştirme yazısını ömür boyu kaldırabilir miyim bir progam vb bir şey ile.

Dosya Ekleri

• wscript_eSfy6HjEot.png
    wscript_eSfy6HjEot.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 78
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı