Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bilgisayar aldım İstanbul'da kuruldu ve geldi tabii orijinal kodu orada girildi.
Ben biraz fazla şey yükledim yeni PC diye ve resetlemek istedim yaptım yapmaz olaydım. Su anda ürün anahtarımı kabul etmiyor ve şu hatayı veriyor yardımcı olacak var mı? Anahtarım OEM veya sitelerde boşlardan değil ve etkinleştirme yazısı çok canımı sıkmaya başladı.
Ürün anahtarını kabul etmediği ile ilgili hiçbir bilgi yok. Bu kanıya nerden vardın? Firewall ayarlarında bir problem olabilir veya bir program etkinleştirme uygulamasının internete erişimini kısıtlıyor olabilir. Zaten resetlemişsin. En garantisi orjinal MSDN ile temiz kurulum yapmak.
Eğer etkinleştirme başarısız olursa internet ile ilgili sıkıntı var demektir ya da etkinleştirme sunucusuyla ilgili sorun var demektir sonra denemeye devam edin.
Ürün anahtarını kabul etmediği ile ilgili hiçbir bilgi yok. Bu kanıya nereden vardın? Firewall ayarlarında bir problem olabilir veya bir program etkinleştirme uygulamasının internete erişimini kısıtlıyor olabilir. Zaten resetlemişsin. En garantisi orijinal msdn ile temiz kurulum yapmak.
Resetlemeyi Windows 10'un kendi ayarlarından yaptım ve her ürün anahtarımı girdiğimde aşağıdaki durum oluşuyor.
Kaspersky engelliyor olabilir mi internete bağlanmasını.
Eğer etkinleştirme başarısız olursa internet ile ilgili sıkıntı var demektir ya da etkinleştirme sunucusuyla ilgili sorun var demektir sonra denemeye devam edin.
Ürün anahtarını kabul etmediği ile ilgili hiçbir bilgi yok. Bu kanıya nereden vardın? Firewall ayarlarında bir problem olabilir veya bir program etkinleştirme uygulamasının internete erişimini kısıtlıyor olabilir. Zaten resetlemişsin. En garantisi orijinal msdn ile temiz kurulum yapmak.
3 üncü kodda sildim tekrar yazdım ama nafile yine aynı hatayı aldım.
Sanırım anahtar çöp oldu artık bir şey yok gibi peki ekrandaki etkinleştirme yazısını ömür boyu kaldırabilir miyim bir progam vb bir şey ile.
Siz isterseniz ilk olarak temiz Windows 10 kurulumu yapın çünkü Windows'da sıkıntı olabilir sonra tekrar deneyin olmadı Key'iniz MAK ve limiti dolmuş olabilir. Ya da yanlış bir Key giriyorsunuz tahminimce.