Windows 10 Üstüne Windows 10 Kurma ve Driver Yükleme

xStrongHold

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba @Recep Baltaş @MF Ben windows 10'umun üstüne windows 10 kurmak istiyorum. Ürün anahtarım var yalnız USB ile kuracağım. Size sorum şu, ben sıfırdan format atınca bütün driverlerim siliniyor internete bağlanamıyorum driverleri tekrardan nasıl yükleyeceğim ? Ve internete nasıl bağlanacağım ? Ve format atarken driverlerimiz güncellenmesi gibi bir seçenek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atarken eğer kullanılabilir bir WiFi ağı varsa, size bağlanmanızı önerir. Sizin sıkıntınız, bağlanacak bir ağ olmaması mı? Eğer varsa zaten kurulum esnasında size soracaktır.

Kurulum bitince, ilk yapmanız gereken "Aygıt Yöneticisi"ni açmak. Oradaki ünlem işaretli tüm sürücülerin donanım kimliğini Google'da aratarak uygun sürücüyü bulabilirsiniz.

Format atarken kendisi sürücüleri kurmaz fakat Windows 10 bu işi hallediyor ve size fazla iş bırakmıyor. Kurulum bitince birçok sürücüyü zaten Windows 10 yüklemiş olacaktır.

Bir de ne olur ne olmaz ürün anahtarını bir yere not al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…