Windows 10 "Üzerinde çalışıyoruz" takılma sorunu

atakanyildirim

Hectopat
Windows 10 başarılı bir şekilde indi, daha sonra sağ alt köşeden windows iconuna tıkladım devam et dedim, bu yerde takılı kaldı.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Yaklaşık 10 dakikadır aynı ekranda ve hiçbir değişiklik yok. Kullandığım Windows 7 sahte. Sahte olmasından dolayı böyle bir sorun olabileceğini düşünüyorum.

Aynı sorun bende de var. Yaklaşık 10 dakikadır aynı ekranda ve hiçbir değişiklik yok. Kullandığım Windows 7 sahte. Sahte olmasından dolayı böyle bir sorun olabileceğini düşünüyorum.
Sizin geçmeniz için bir neden yok. Zaten korsan kullanıyorsunuz. Geçtikten sonra Windows 10 lisanslı olmayacak ve daha crack çıkmadı.

Bu arada sorunun çözümünü buldum. Varsayılan tarayıcıyı Internet Explorer yaptıktan sonra indirme işlemi devam edecek. Ayrıca orijinal Windows 8 lisansım olmasına rağmen sahte Windows 7 kullanıyorum. Bi sorun çıkarsa Windows 8 i baştan kurup Windows 10'a yükselteceğim.

Bu arada sorunun çözümünü buldum. Varsayılan tarayıcıyı Internet Explorer yaptıktan sonra indirme işlemi devam edecek. Ayrıca orijinal Windows 8 lisansım olmasına rağmen sahte Windows 7 kullanıyorum. Bi sorun çıkarsa Windows 8 i baştan kurup Windows 10'a yükselteceğim.
Siz bilirsiniz.

Benimde bu aşamada bir kaç dk bekledim ama sonradan Pc rest atıp kuruluma geçti. Şuan için bir sıkıntı yok her şey stabil görünüyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı