Windows 10 üzerinde net Framework 3.5 0X80073701 hatası

MuratGuLum

Hectopat
Yer
Samsun, İlkadım
Daha fazla  
Meslek
Denizci / II.Kaptan
Selamlar değerli Technopat yöneticileri/üyeleri Windows 10 Home Single Language kullanıyorum. Ancak oyunlara girdiğimde sürekli net Framework özelliği gerektiğini belirtiyor ve yükle dediğimde başvuruda bulunan derleme bulunamadı hatası alıyorum, mevcut Windows 10 ISO DVD'sinden de DISM aracılığıyla komutlarla da yüklemeye çalıştığımda yine başvuruda bulunan derleme bulunamadı hatası alıyorum, çevrimdışı kurulum programı ile kurulduğunu gösteriyor ancak yine kurulmuyor. Ne yaptıysam olmadı, yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla.

Sistem bilgisi:
İşlemci: Intel(r) Core(tm) i7-8550U CPU @ 1.80GHz, 1992 MHz, 4 çekirdek, 8 mantıksal işlemci.
Anakart: Temel kart ürünü F15kr 003.
Ekran kartı: NVIDIA MX150 2 GB.
Yüklü fiziksel bellek (RAM): 8, 00 GB.
İşletim sistemi adı: Microsoft Windows 10 Home Single Language.

Ek olarak aşağıda hatanın ekran görüntüsü verilmiştir, tema için üzgünüm gözlerim bozuk olduğundan koyu tema kullanmaktayım.
Sağolun arkadaşlar yardımcı olduğunuz için belki ileride başkalarınında başına bela olur diye çözümü paylaşıyorum. KB4592438 numaralı güncelleme yüklüyse kaldırın yükleyin sorun düzeliyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2020-12-28 141452.png
    7 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…