Windows 10 üzerine 7 kurmak

BthnKaratas

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Lenovo Ideapad 310 laptop kullanıyoruz. Gerçekten iğrenç bir cihaz. Orijinal Windows 10 kurulu. Ben sisteme Windows 7 kurmak istiyorum. Ama Windows 10 orijinal olduğu için sıfırlayıp kurmak istemiyorum. 2 sistem birden kurup Windows 7 ile başlatıp öyle kullanabilir miyim? Eğer öyle kullanabilirsem Windows 10 arkada hala HDD'yi ve RAM'i kullanır mı? Genel olarak cihazımı orijinal Windows 10'u silmeden, Windows 7 ile kullanabilir miyim?

Anakartınızın içine orjinal lisans anahtarı yapıştırılıyor diye biliyorum. Yani Windows 7'ye geçseniz bile orjinal olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Yanlış biliyorsam lütfen beni düzeltin.

Anakartınızın içine orijinal lisans anahtarı yapıştırılıyor diye biliyorum. Yani Windows 7'ye geçseniz bile orijinal olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Yanlış biliyorsam lütfen beni düzeltin.

Bu lisans laptop altında mı yoksa cihazın içindeki anakartta mı yazıyor? Çünkü ben de bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum şimdi hatırladım da, sadece aynı windows sürümünü kurarsan orjinal oluyor sanırım. Yani windows 7 kurarsan orjinal olmayabilir. Bilgisayarım > Özellikler> Ürün Kimliği değil mi?

Yani driver desteği alamam doğru mu ? Driver kuramayacak mıyım ?
Dostum muhtemelen driver desteği alırsın ama güvenlik olarak windows 10 çok daha iyi. Çok aşırı bir yüklenme varsa laptobunda, windows defender açıktır. Windows Defender'i regedit ayarlarıyla kapatmanı ve CLOUD tabanlı bir antivirüs kullanıp, bilgisayarı yormadan güvenliği sağlamanı tavsiye ederim.

Windows 10 olan bilgisayara 7 kuramazsın. Zaten sürücüsünüde bulamazsın 10 ile kullanacaksın.

Yüklenme çok fazla. Harddisk kullanımı ilk aldığımız günden beri %100. Sürekli problemler yaşıyoruz.
Dediğin çözümleri nasıl yaparım kısaca anlatırsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…