Elektrik kesintisinden dolayı şu hatayı alıyorum. Windows logosundan sonra, mavi ekranda "Unmountable Boot Volume" hatası geliyor ve bilgisayarı resetliyor, ardından onarım başlıyor ve bunu yaklaşık 20 saat boyunca devam ettirdim ve sonuç alamadım hata vermiyor ama devam ediyor. Çok uzun sürdügü için kapattım. Ve şöyle bir menüye de aktarıyor, "Sorunu Gider" tıklayınca Gelişmiş Seçenekler ve Windows'u Sıfırla çıkıyor. Windows'u sıfırlaya tıklayınca dosyalarimı sakla ve her şeyi kaldır diye 2 şeçenek var. İkisini de denedim ve windows sürücüsü kilitli kilidi açın, diye bir hata veriyor. Ve gelişmiş seçenekler de, "Başlangıç onarma, sistem geri yükleme, komut istemi, windows göruntüsü kurtarma ve eski sürüme geri dön seçekleri var" Sistem geri yükle tıklayınca, yüklü bir windows seçin tekrar deneyin hatası veriyor. Ardından komut istemi ile C ve D kontrol ettiğimde sorun gözükmüyor, Harddisk'te sorun yok ama, komut isteminde C: RAW olarak gözüküyor, NTFS çevirmeme rağmen yine olmuyor. Windows 7 DVD ile format atmayı de denedim, yine hata verdi. C: "Yerel disk bilinmiyor" olarak gözüküyor. Daha bir çok şey (chkdsk gibi chkdsk'da çok uzun süruyor) denememe rağmen çozüme ulaşamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Başlagıç onarımda şu anda.