Windows 10 UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME Mavi Ekran Hatası

Göktürk Gök

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarda Microsoft hesabıyla oturum açınca deaktif hale geldi. Ben de etkinleştirmek için KMSPico kurdum ama kullanmadan kaldırdım. Daha sonra Ayarlar'dan baktığımda ürün anahtarı vb. görünmüyordu ama Windows etkinleştirilmişti. Bir süre daha kullanmaya devam ettim. Bir gün açtığımda bilgisayarda görülmemiş bir kasma ve donma oldu. Güç düğmesinden kapattım. Daha sonra yeniden açtım ve “UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME” kodlu mavi ekran hatası geldi. Yeniden başlatma döngüsüne girdi. Nasıl düzeltebilirim? Elimde Windows 10 CD'si yok. Minidump dosyalarını bilgisayara giremediğim için atamıyorum. Disk tek bölümlü. Çok dosyam var, çok uğraştım ve gitmesini istemem. Yani önemsiz sayılabilecek dosyalar çok. Ama gitmese daha iyi.

Son düzenleme:
Harddiski başka bir sisteme tak çalıştır oradan da dosyalarını kaydet. Daha sonra harddiski geri bilgisayarına tak format at . İnternette gerekli birçok video var usbye hazırlayabilirsiniz Windows 7, 8.1, 10

Harddiski başka bir sisteme tak çalıştır oradan da dosyalarını kaydet. Daha sonra harddiski geri bilgisayarına tak format at . İnternette gerekli birçok video var usbye hazırlayabilirsiniz Windows 7, 8.1, 10
Teşekkür ederim, formatla galiba olmayabiliyormuş anladığım kadarıyla okuduklarımdan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı