Windows 10 unutulan PIN nasıl bulunur?

Mslc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, çok eski bir bilgisayarım var. Onda fim izleyecektim fakat PIN'i unuttum. Aynı zamanda şifreyi de. Fakat CMD şifresini hatırlıyorum ve CMD'ye girebiliyiyorum. Ne yapmam gerek. İşletim sistemi Windows 10, ve ben yanlışlıkla kullanıcılardan kendimi sildim sanırım YouTube'dan yapmaya çalışırken.

Normalde orada hesabım vardı, ben onu sildim. Yanlışlıkla oldu ve Admine basınca şifreyi istiyor ve ben bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-06-05 saat 23.27.10_76fb5d00.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 32
Süreç biraz uzun

Bilgisayarı onar deyip gelişmiş seçeneklerden CMD ye girip net user Administrator 123456 yazıp

şifre belirlemeye çalış. Bakalım öyle açılacak mı?

CMD yi artık açamıyorum maalesef
Bir format USB si yazdırın. Format aşamasına gelince aşağıda bilgisayarı onarın var.

Ona tıklayip onarma seçenekleri ile devam edebilir ya da CMD ile kullanıcı adını değiştirebilirsiniz.

Bir format USB si yazdırın. Format aşamasına gelince aşağıda bilgisayarı onarın var.

Ona tıklayip onarma seçenekleri ile devam edebilir ya da CMD ile kullanıcı adını değiştirebilirsiniz.
Format usb si var elimde fakat bilgisayarı onarın var kısmını göremedim

Hocam format aşamasına giriyorsunuz. Başla dedikten sonra aşağıda bilgisayarı onarın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…