TuQRuL Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Windows 10 şifremi unuttum nasıl sıfırlayabilirim?
eriyen şeker Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Ben BIOS'tan Secure Boot kapattıgımda ve Windows 10'u actıgımda sıfremı sıfırlamamı soyluyor ve Gmail'e kod yolluyordu deneyebılırsın.
Ben BIOS'tan Secure Boot kapattıgımda ve Windows 10'u actıgımda sıfremı sıfırlamamı soyluyor ve Gmail'e kod yolluyordu deneyebılırsın.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.597 Makaleler 25 Çözümler 170 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 26 Mart 2025 #3 TuQRuL dedi: Windows 10 şifremi unuttum nasıl sıfırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu yöntem ile yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et eriyen şeker dedi: Ben BIOS'tan Secure Boot kapattıgımda ve Windows 10'u actıgımda sıfremı sıfırlamamı soyluyor ve Gmail'e kod yolluyordu deneyebılırsın. Genişletmek için tıkla... Windows şifresinden bahsediyor, microsoft değil.
TuQRuL dedi: Windows 10 şifremi unuttum nasıl sıfırlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu yöntem ile yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et eriyen şeker dedi: Ben BIOS'tan Secure Boot kapattıgımda ve Windows 10'u actıgımda sıfremı sıfırlamamı soyluyor ve Gmail'e kod yolluyordu deneyebılırsın. Genişletmek için tıkla... Windows şifresinden bahsediyor, microsoft değil.
eriyen şeker Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 166 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2025 #4 Bayram Reis dedi: Bu yöntem ile yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows şifresinden bahsediyor, Microsoft değil. Genişletmek için tıkla... Windows sifresinden bahsediyorum zaten kardeşim.
Bayram Reis dedi: Bu yöntem ile yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Windows şifresinden bahsediyor, Microsoft değil. Genişletmek için tıkla... Windows sifresinden bahsediyorum zaten kardeşim.
cafyon Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 897 Çözümler 5 26 Mart 2025 #5 Windows 10 şifresini kırmak Merhaba yaklaşık 2 yıldır kullanmadığım bilgisayarımın şifresini unuttum masaüstüne zar zor Microsoft hesabı ile girdim. Fakat şifreyi kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracağım? Not: Dosyalarım ve belgelerim gitmeden. www.technopat.net
Windows 10 şifresini kırmak Merhaba yaklaşık 2 yıldır kullanmadığım bilgisayarımın şifresini unuttum masaüstüne zar zor Microsoft hesabı ile girdim. Fakat şifreyi kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracağım? Not: Dosyalarım ve belgelerim gitmeden. www.technopat.net