Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #1 Merhaba Windows açmam gerekiyor ancak şifreyi unuttum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki veya herhangi bir CMD'li şeyi denediğimde "8646 sistem hatası" alıyorum. Bunu nasıl çözerim?
Merhaba Windows açmam gerekiyor ancak şifreyi unuttum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki veya herhangi bir CMD'li şeyi denediğimde "8646 sistem hatası" alıyorum. Bunu nasıl çözerim?
H HaciSakir28 Picopat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 447 Çözümler 4 28 Eylül 2023 #2 Microsoft hesabı bağlıysa oradan değiştirebilirsin diye biliyorum.
Yağız Ünlü Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 446 Çözümler 1 28 Eylül 2023 #3 HaciSakir28 dedi: Microsoft hesabı bağlıysa oradan değiştirebilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan şifremi unuttum diyorum lütfen bekleyin diyor geri atıyor. Evet Microsoft hesabı ancak bende nasıl yapıldığını bilmiyorum.
HaciSakir28 dedi: Microsoft hesabı bağlıysa oradan değiştirebilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oradan şifremi unuttum diyorum lütfen bekleyin diyor geri atıyor. Evet Microsoft hesabı ancak bende nasıl yapıldığını bilmiyorum.
H HaciSakir28 Picopat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 447 Çözümler 4 28 Eylül 2023 #4 Yağız Ünlü dedi: Hocam oradan şifremi unuttum diyorum lütfen bekleyin diyor geri atıyor. Evet Microsoft hesabı ancak bende nasıl yapıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Telefondan microsoft hesabına giriş yap oradan şifreyi değiştirmeyi deneyebilirsin dostum belki işe yarayabilir.
Yağız Ünlü dedi: Hocam oradan şifremi unuttum diyorum lütfen bekleyin diyor geri atıyor. Evet Microsoft hesabı ancak bende nasıl yapıldığını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Telefondan microsoft hesabına giriş yap oradan şifreyi değiştirmeyi deneyebilirsin dostum belki işe yarayabilir.