Windows 10 kullanıyorum ve güncellemeye çalıştığımda iste hatayla karşılaşıldı hatası alıyordum. Çözmeye çalıştım sorunu ve çözemeyince flash ile format attım laptopa. W11 kurdum; Update atabiliyordum ancak çok fazla kasma ve sorun vardı hatta eski dosyalarım bile tamamen silinmemişti. Windows 10 yükledim Rufus ile, tekrar formatladım ve şu an hatayla karşılaşıldı hatası almıyorum ancak %0'da kalıyor ne kadar beklersem bekleyeyim ilerlemiyor. Hizmetlerden Windows Update kapattım, modül yükleyicisini kapattım açtım vs. olmadı. Modemi kapatıp açtım olmadı. Örnek veriyorum Microsoft Store'dan bir program indireceğim öncelikle Store'u güncelleyin diyor güncellemeye basıyorum yüzde yüzde kalıyor gibi görünüyor ve hiç bitmiyor. Sorunun internetle alakalı olabileceği de aklıma geldi eğer öyleyse modem arayüzünden ne yapabilirim onu da söylerseniz memnun kalırım. Windows 10 güncelleme asistanı ile denedim güncellemeyi ve güncelsiniz falan diyor o bile çalışmıyor.
Sorun gidericiyi kullandım, sorun algılandı dedi fakat çözmedi.
Softwaredistribution klasörünün içindekileri silmeye çalışıyorum ancak silinmiyor program açık olduğundan dolayı silinemez hatası veriyor halbuki Windows 10 Update hizmetini ve modül yükleyicisini kapattım ayrıca elle olarak ayarlı.