Windows 10 Update 0x800f0988 hatası

Marshie

Decapat
Resimde gördüğünüz gibi böyle bir hata var, internetten çözümlerine baktım bir türlü yapamadım. %100 olarak doluyor fakat güncelleme yüklenmiyor başarısız oldu falan diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskinizde yeterli boş alan var mı?

Güncelleştirme ve Güvenlik>Sorun Gider>Windows Update yolunu izleyerek sorun gidericiyi çalıştırın.

Merhaba, marshie.
Herhangi bir üçüncü taraf antivirüs devre dışı bırakma.
Windows güncelleştirme bileşenlerini sıfırlama.
Basın Win+X>PowerShell(yönetici)
Her satırı yazdıktan sonra enter tuşuna basın.
Net stop wuauserv.
Net stop Cryptsvc.
Net stop Bit'leri.
Net stop msiserver.
Ren C:\Windows\SoftwareDağıtım yazılımıdağıtım. Eski.
Ren C:\Windows\System32\catroot2 Catroot2.old.
Net başlangıç wuauserv.
Net başlangıç Cryptsvc.
Net başlangıç Bit'leri.
Net başlangıç msiserver.

Bundan sonra sisteminizi yeniden başlatın.

Ayrıca bu Windows hata çözücü indirebilir ve çalıştırabilirsiniz: https://aka.ms/wudiag.

Sonuçla geri dön. Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Diskinizde yeterli boş alan var mı?

Güncelleştirme ve Güvenlik>Sorun Gider>Windows Update yolunu izleyerek sorun gidericiyi çalıştırın.
Sanırım yeterli.

Şu üstte yazdığınız kodları denedim fakat bazıları hizmet adı geçersiz diyip olmadı. :/ Bit'leri, yazılımıdağıtım eski falan onlar yüzünden sanırım. Ve dediğiniz şeyi indirdim herhangi bir sorun çıkmadı.

Benim de başıma benzeri gelmişti. Update'in önceki birkaç dosyasını silmiştim. Sonra yeniden güncelleştir demiştim. Bu sefer olmuştu.
Update'in önceki dosyalarını nasıl silebilirim?

Videoyu izledim fakat neden 2004 sürümüne geçmem gerekiyor? Şimdi o sürüm hakkında hiçbir şey bilmediğimden dolayı performansımı falan etkiler mi diye de düşünüyorum açıkcası.

Bir de şu yöntemi dener misiniz?
Ayarlar>sistem>depolama>diğer sürücülerdeki depolama kullanımını görüntüle>Windows'un kurulu olduğu dosyayı seçin ve geçici dosyalara tıklayın oradan hepsini seç ve dosyaları kaldırın, yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Sisteminiz nedir? Windows 10'da sorun çıkarmıyorsa geçmeniz sorun olmayacaktır kanımca.

Bulunduğunuz Windows sürümünde o özellik yok mu? Nasıl yapacağınızı anlatmak için o videoyu atmıştım.

Bu yolu deneyin:

Dediğiniz yapıp yeniden başlattım fakat yine olmadı. :/

Sistemim GTX 1660 TI, AMD Ryzen 5 2600x 16 GB Ram, sizin de dediğiniz şeyi sildim ve yeniden başlatım ama lanet sorun yine aynı malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…