Çözüldü Windows 10 Update başlatılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meneby

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle sildiğim Minecraft Windows başlangıç koleksiyonu tekrar yüklemek istedim(Microsoft Store'dan) fakat bir hata var.

ApplicationFrameHost_2022-08-02_21-28-06.png

Hata bu bende sağ üst köşede yer alan Windows'u güncelleştire bastım ve beni ayarlar kısmına yer alan Windows Update kısmına attı. Bende o kısımda yer alan güncelleştirmeleri denetle butonuna bastım biraz bekledim fakat tekrar güncelleştirmeleri denetle butonu çıktı. Herhangi bir yerde güncelle veya farklı bir şey çıkmadı, bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• ApplicationFrameHost_2022-08-02_21-28-43.png
    ApplicationFrameHost_2022-08-02_21-28-43.png
    215,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle, Microsoft'un kendi aracıyla 21H2 olan en güncel sürüme yükseltebilirsiniz.

Microsoft'un kendi aracıyla hata alırsanız diğer dediklerimi yapmayı deneyin.

Windows Update hizmetini, Windows Update medic hizmetini, orchestrator Hizmeti'ni güncelleştir hizmetlerini açın. Windows Update, 1'den fazla hizmete bağlıdır.

Çözüme ulaşamazsanız, Windows Update blocker kullanarak disable Windows Update deyin, daha sonra enable Windows Update deyin.

Windows dosyalarını onarmak için bu rehberi yapın:

Sorun gidericilere gidin, Windows Update seçin. Sorun gidermeyi çalıştırın.

En son Windows 10 güncellemesini buradan manuel olarak indirin:

Dediğim hizmetleri açamazsanız, Regedit üzerinden açmayı deneyin.

Öncelikle, Microsoft'un kendi aracıyla 21H2 olan en güncel sürüme yükseltebilirsiniz.

Microsoft'un kendi aracıyla hata alırsanız diğer dediklerimi yapmayı deneyin.

Windows Update hizmetini, Windows Update medic hizmetini, orchestrator Hizmeti'ni güncelleştir hizmetlerini açın. Windows Update, 1'den fazla hizmete bağlıdır.

Çözüme ulaşamazsanız, Windows Update blocker kullanarak disable Windows Update deyin, daha sonra enable Windows Update deyin.

Windows dosyalarını onarmak için bu rehberi yapın:

Sorun gidericilere gidin, Windows Update seçin. Sorun gidermeyi çalıştırın.

En son Windows 10 güncellemesini buradan manuel olarak indirin:

Dediğim hizmetleri açamazsanız, Regedit üzerinden açmayı deneyin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı