CrackManos
Kilopat
Daha fazla
İyi akşamlar öncelikle. Sürekli oyunun ortasında güncelleme yapıyor diye yaklaşık bir yıl önce güncelleme ayarını kapamıştım. Lakin şuanda betasına alındığım oyun sadece Windows 10 anniversary update'e sahip bilgisayarlarda çalışıyor. Bende bunun üzerine uzun bir sürenin ardından bilgisayarımı güncelleme kararı aldım. Hizmetler kısmından Windows Update'i açtım aynı kapattığım şekilde ardından Microsoft'un kendi sitesinden güncelleştirme aracını indirdim. Ne zaman güncellemeyi başlatsam 5-6 defa yüklemenin ardından
"Bir sorun oluştu
Windows 10 yükleme dosyası bozuk, lütfen tekrar deneyin.
Bu hatayla ilgili yardım almak için Microsoft destek birimiyle iletişime geçebilirsiniz. Hata kodu: 0x8007000d"
diye hata veriyor.
Sabahtan beri çözümüne bakıyorum internet üzerinden fakat hala işe yarayan bir çözüm bulamadım. Denediğim şeyler;
-Ek olarak taktığım HDD'yi çıkarttım.
-sfc /scannow.
-WinUpdateFix indirdim lakin onda da forumda yazdığı üzere açılması gereken butonlar açık değildi sadece bilgisayara res attı.
2 gün içinde bilgisayarı kesin olarak en son sürüme güncellemem lazım. Ayrıca baştan temiz bir kurulum yapamayacağımı da belirteyim yaklaşık 2 TB oyun 1 TB de kişisel dosyalarım var bilgisayarımın HDD'lerinde. Her türlü yardıma açığım.
"Bir sorun oluştu
Windows 10 yükleme dosyası bozuk, lütfen tekrar deneyin.
Bu hatayla ilgili yardım almak için Microsoft destek birimiyle iletişime geçebilirsiniz. Hata kodu: 0x8007000d"
diye hata veriyor.
Sabahtan beri çözümüne bakıyorum internet üzerinden fakat hala işe yarayan bir çözüm bulamadım. Denediğim şeyler;
-Ek olarak taktığım HDD'yi çıkarttım.
-sfc /scannow.
-WinUpdateFix indirdim lakin onda da forumda yazdığı üzere açılması gereken butonlar açık değildi sadece bilgisayara res attı.
2 gün içinde bilgisayarı kesin olarak en son sürüme güncellemem lazım. Ayrıca baştan temiz bir kurulum yapamayacağımı da belirteyim yaklaşık 2 TB oyun 1 TB de kişisel dosyalarım var bilgisayarımın HDD'lerinde. Her türlü yardıma açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: