Merhaba güncelleme yaparken şu karşıma çıktı ve kayıt defterine girdiğimde Windows Update dosyalarının olmadığını gördüm bende araştırdım bir tek dosyasını bulup indirebildim bu Update dosyalarını nereden bulabilirim ve çalıştırabilirim?
In Windows There is no option to turn off Windows Updates. Windows Update Blocker is a tool that helps you to disable or enable Updates.
www.sordum.org
Windows Update enabled tıklayın.
Windows'u ayarlardan sıfırlamayı ya da sistem geri yüklemesi deneyebilirsiniz. Ayarlardan sıfırlamak uzun sürüyor ve bu yüzden Windows 10 yükleme aracı ile tekrardan bu bilgisayarı yükselt diyerek temiz Windows kurabilirsiniz.
Windows'taki kurtarma seçenekleri hakkında bilgi edinin. Bilgisayarınızı sıfırlamayı, önceki bir Windows sürümüne geri dönmeyi veya medya kullanarak Windows’u yeniden yüklemeyi öğrenin.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...