Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 29 Mayıs 2023 #1 Merhaba, aşağıdaki gördüğünüz Update dosyasını çalıştığı için silemiyorum Windows Update'i durdurdum sonra WinRAR, unlocker falan denedim yine olmadı nasıl silebilirim? Verdiği hata:
Merhaba, aşağıdaki gördüğünüz Update dosyasını çalıştığı için silemiyorum Windows Update'i durdurdum sonra WinRAR, unlocker falan denedim yine olmadı nasıl silebilirim? Verdiği hata:
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 29 Mayıs 2023 #2 Neden sileceksiniz ki ?
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 29 Mayıs 2023 #3 Berk Count dedi: Neden sileceksiniz ki ? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelleştirmek istiyorum fakat takılıp duruyor bende çözümü dosyaları silmekte buldum.
Berk Count dedi: Neden sileceksiniz ki ? Genişletmek için tıkla... Windows'u güncelleştirmek istiyorum fakat takılıp duruyor bende çözümü dosyaları silmekte buldum.
FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 Kuru kuru dedi: Windows'u güncelleştirmek istiyorum fakat takılıp duruyor bende çözümü dosyaları silmekte buldum. Genişletmek için tıkla... Windows klasörü kullanıyor sanırım. Başka yöntem deneyin bu yöntem çalışmaz.
Kuru kuru dedi: Windows'u güncelleştirmek istiyorum fakat takılıp duruyor bende çözümü dosyaları silmekte buldum. Genişletmek için tıkla... Windows klasörü kullanıyor sanırım. Başka yöntem deneyin bu yöntem çalışmaz.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 29 Mayıs 2023 #5 Disk temizleme ile silmeyi dene.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 29 Mayıs 2023 #6 Lock Hunter ile nelerin silmeyi engellediğini bulabilirsin.
FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #7 EkmekArasıRam dedi: Lock hunter ile nelerin silmeyi engellediğini bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ek programa gerek yok. Kaynak izleyicisi de aynı işlevi görüyor hocam.
EkmekArasıRam dedi: Lock hunter ile nelerin silmeyi engellediğini bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ek programa gerek yok. Kaynak izleyicisi de aynı işlevi görüyor hocam.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 30 Mayıs 2023 #8 FAT1HIYY3 dedi: Ek programa gerek yok. Kaynak izleyicisi de aynı işlevi görüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Onda otomatik açtırabiliyorsunuz.
FAT1HIYY3 dedi: Ek programa gerek yok. Kaynak izleyicisi de aynı işlevi görüyor hocam. Genişletmek için tıkla... Onda otomatik açtırabiliyorsunuz.