Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Windows'u güncellemeye çalıştığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Biraz araştırdığımda hizmetlerden Windows Update aç kapa yapmam gerekiyormuş. Yaptım düzelmedi maalesef. Ne yapmam lazım başka? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Windows'u güncellemeye çalıştığımda bu sorunla karşılaşıyorum. Biraz araştırdığımda hizmetlerden Windows Update aç kapa yapmam gerekiyormuş. Yaptım düzelmedi maalesef. Ne yapmam lazım başka? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
I. Samurai Jack Centipat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 288 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Çözüm burada.
Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 I. Samurai Jack dedi: Çözüm burada. Genişletmek için tıkla... Videodaki gizli klasör ayarını açıyorum ama winre. Wim dosyası gözükmüyor. I. Samurai Jack dedi: Çözüm burada. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde arkadaşta 4 tane gözüküyor bende 3 tane CMD'de 4. diskte sorun var diyor galiba ama yok başka bir çözüm yolu var mı acaba bildiğiniz? Son düzenleme: 25 Ocak 2024
I. Samurai Jack dedi: Çözüm burada. Genişletmek için tıkla... Videodaki gizli klasör ayarını açıyorum ama winre. Wim dosyası gözükmüyor. I. Samurai Jack dedi: Çözüm burada. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde arkadaşta 4 tane gözüküyor bende 3 tane CMD'de 4. diskte sorun var diyor galiba ama yok başka bir çözüm yolu var mı acaba bildiğiniz?