Windows 10 Update hatayla karşılaşıldı 0x800703fa hatası nasıl çözülür?

SalihTas06

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB Samsun 970 Evo
Ekran kartı
GTX 1050TI
İşlemci
İ7-7700HQ
Merhaba.
Windows 10 format attıktan sonra böyle bir hatayla karşılaştım. Dosyaları indirip yeniden başlatma yapıyorum %10 gibi tekrardan rest atıp Windows açılıyor.

Hata kodu (0x800703fa),Windows orijinal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sanırım sorun Ağustos 2025 itibariyle ortaya çıktı, tahminimce Windows 10 güncellemesinin sona ermesiyle alakalı bir durum. Bir arkadaşım daha Ağustos ayında format attı ve aynı sorun, bugün ben format attım ve aynı sorun. Araştırmaya devam ediyorum, bir çözüm bulabilirsem buraya da ekleyeceğim. Siz birşey bulabildinizmi?

Aynı sorunu yaşıyorum. Bir şey bulabildin mi?

Aynı sorunu yaşıyorum. Bir şey bulabildin mi?

Hocam Windows 11'e geçmek tek çözüm, Windows bunu bilerek yapıyor. Windows 11'e geçerken bir format flaşı hazırlayıp geçmeyin bu arada. Ben flash hazırlayıp attığımda kurulan OS kullanılamaz durumdaydı, bir uygulamayı açması için 3 saat bekledim. Sonra Windows 10 geri geçtim, Update hatası dolayısıyla FACEIT oynayamıyordum, Windows 11'e geçme uygulaması vardı, onunla geçtim. Şu an Windows 11'deyim ve bir sorun yok, dediğim yöntemle geçerseniz hiçbir veriniz ve uygulamanız silinmiyor bu arada. Sadece işletim sistemi değişiyor, ekran kartı driver sürümüne kadar korunmuştu bendeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…