Hyponez Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Sorunu bilen varsa yardımcı olsun kalkmıyor yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Belirsiz İntegral Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 24 Nisan 2021 #2 Hyponez dedi: Eki Görüntüle 990309 Sorunu bilen varsa yardımcı olsun kalkmıyor yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Güncellemeler tahminimce düzgün yüklenmedi. Sistem geri yükleme ile güncellemeyi yüklemeden önceki güne dönerseniz, sorununuz çözülecektir. Çözülürse, çözüldü diye raporlarsan sevinirim.
Hyponez dedi: Eki Görüntüle 990309 Sorunu bilen varsa yardımcı olsun kalkmıyor yardımcı olun. Genişletmek için tıkla... Güncellemeler tahminimce düzgün yüklenmedi. Sistem geri yükleme ile güncellemeyi yüklemeden önceki güne dönerseniz, sorununuz çözülecektir. Çözülürse, çözüldü diye raporlarsan sevinirim.
Hyponez Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 Belirsiz İntegral dedi: Güncellemeler tahminimce düzgün yüklenmedi. Sistem geri yükleme ile güncellemeyi yüklemeden önceki güne dönerseniz, sorununuz çözülecektir. Çözülürse, çözüldü diye raporlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geri yükleme yokki yapamıyorum
Belirsiz İntegral dedi: Güncellemeler tahminimce düzgün yüklenmedi. Sistem geri yükleme ile güncellemeyi yüklemeden önceki güne dönerseniz, sorununuz çözülecektir. Çözülürse, çözüldü diye raporlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Geri yükleme yokki yapamıyorum
Belirsiz İntegral Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 24 Nisan 2021 #4 Hyponez dedi: Geri yükleme yok ki yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girip kaldırmayı dener misiniz?
Hyponez dedi: Geri yükleme yok ki yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli moda girip kaldırmayı dener misiniz?
Hyponez Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 167 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #5 Belirsiz İntegral dedi: Güvenli moda girip kaldırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... hala olmuyor. kaldıramıyorum şu güncellemeyi
Belirsiz İntegral dedi: Güvenli moda girip kaldırmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... hala olmuyor. kaldıramıyorum şu güncellemeyi