Windows 10 Update sonrası kasma

Yer
İstanbul, Gaziosmanpaşa
11 yıllık 2. nesil Intel işlemcili laptopa Windows 10 Home 22H2 kurdum. Sistemde HDD olmasına rağmen cayır cayır çalıştırıyorken ertesi gün güncelleştirme geldi. Hayır dememe rağmen bilgisayarı açarken kendi kendine güncellendi. Sonrasında hiçbir fark göremedim. Ve bilgisayar aşırı hantallaşmaya RAM kullanımı artmaya başladı. Yetmezmiş gibi bir de hala güncelleme var demesi çıldırtıyor insanı. İstemiyorum Update kardeşim nedir sizden çektiğimiz ya. Hiçbir bilgisayara Windows Update yapılmaması ve tavsiye edilmemesi tarafındayım.

Son düzenleme:
11 yıllık 2. nesil Intel işlemcili laptopa Windows 10 Home 22H2 kurdum. Sistemde HDD olmasına rağmen cayır cayır çalıştırıyorken ertesi gün güncelleştirme geldi. Hayır dememe rağmen bilgisayarı açarken kendi kendine güncellendi. Sonrasında hiçbir fark göremedim. Ve bilgisayar aşırı hantallaşmaya RAM kullanımı artmaya başladı. Yetmezmiş gibi bir de hala güncelleme var demesi çıldırtıyor insanı. İstemiyorum Update kardeşim nedir sizden çektiğimiz ya. Hiçbir bilgisayara Windows Update yapılmaması ve tavsiye edilmemesi tarafındayım. Linç geliyor hissediyorum...

Yüklenen güncelleştirmeyi kaldırabilirsiniz. Windows Update blocker ile Windows Update'i komple kapatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı