Bilgisayarıma ayarlardan bir güncelleme yaptım ve hiçbir sorun olmadı. Öylece bilgisayarı kapattım ve sabah tekrar bilgisayarımı açtığımda onarım gibi bir şeyler yazıyordu. Ben de bekledim 1-2 saat onarmasını sonrasında bilgisayar açıldı ama bütün oyunlarda crash yemeye başladım ve sonrasında bilgisayara format attım ama hiç bir şey değişmedi. Legend of Legens oyununda bug splat diye bir crash report ekranı geliyor ya da oyun donuyor ve bilgisayarı kapatmadığım sürece o ekrandan çıkamıyorum. CS:GO'da ise ya csgo.exe durduruldu hatası veriyor ya da mavi ekran veriyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor hata kodu olarak da her seferinde farklı bir kod veriyor benim aklımda sadece kmode exceptıon not handled ve attempted wrıte to readonly memory kaldı. Forumlarda sitelerde Youtube'da her ne kadar çözüm varsa hepsini denedim ama hiçbiri olmadı. Ne kadar konuyla ilgisi var bilmiyorum ama 1-2 gün önce i7 860 marka işlemcime overclock yaptım ama bu olaylardan sonra eski haline çevirdim onunda belki bir ilgisi vardır.
Son düzenleyen: Moderatör: