Windows 10 Update Sonrası Program Çalışmıyor

mrtcnergin

Kilopat
Daha fazla  
Bu sabah bilgisayarıma Windows 10 format attım. Daha sonra driverlarımı falan yükledim. Ve kullanmış olduğum program açılışta Net.framework 3.5 istiyordu bende yükledim. Programım sorunsuz çalışıyordu daha sonra Windows Update'i açtım ve ne var ne yoksa indirip kurdu. Daha sonra programı açtığımda işlevini tamamen kaybetmişti. Bu sorunun nedeni Update midir ? Ve bu sorunu nasıl çözerim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu program "update" olurken bu programdaki bazı dosyalar kırık olarak yüklenmiş olabilir, sistem geri yüklemeyle bu yeni update'in henüz yapılmadığı eski bir tarihe bu sistemi geri döndürerek ve otomatik "update" yerine manuel olarak bunu "msn. update" sitesindeki listesinden seçerek yine Net.framework 3.5'a yükseltebilirsiniz. Bu mevcut güncelleme yapılırken bir sıkıntı oluşup dosyalar istenildiği gibi kopyalanmamıştır, programın işlevini yitirmesi bu nedenledir. Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı