Dün Windows 10 yükledim, güncelleştirmeleri denetledim 5-6 güncelleştirme vardı indirdim baktım takıldı bekledim bitti indirme sonra tekrar indirmeye başladı 2-3 kere oldu böyle. Yüklendikten sonra yeniden başlat dedim ve açıldığında güncelleştirme yüklenmedi yazıyordu, 10-20 saniye sonra güncelleme başarı ile yüklendi dedi. Tekrardan denetledim update tek bu kalmış kurulamayan bunu tekrar indirmeye denedim %99 falan oluyor hata veriyor tekrar dene dedim tekrar aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım ?
Konudakileri denedim hatta 1-2 kere değil 5-6 kere denedim akk bitti üstüne 3mbps ile tekrar denedim sonuç hüsran. Birde bu güncelleme sanırım 2015 yılında yayınlanmış ama ben iso dosyasını 2016 mayıs ayında kendi iso dosyası çıkarma aracını kullanarak elde etmiştim, acaba benim sürümüm güncel ama bu olanlar Windows'un hatası mı ?
3 Sorum olacak;
1- Verdiğiniz isoyu indirip sıfırdan indirdiğim taktirde güncellemeler kurulu olarak mı gelecek ?
2- Ben okadar uğraştım programlarımı tekrardan indirdim internet ve zaman harcadım bunları kaybetmeden güncelleme şansım yok mu ?
3- Eğer tekrar sıfırlayıp bu Windows'u yüklersem ssdnin ömründe azalma olmaz mı ?
1. Ek olarak bir kaç güncelleme çıkar, yakın zamanda da cumulative güncelleme geldi zaten.
2. Temiz kurulum tavsiye ederim.
3. 100 defa format atmayacaksın elbet.