K King Dad 2 Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Sadece Windows güncellemesi filan yapıyor. Sürücü filan güncellemiyor. Neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Maker Megapat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 432 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER Kingston Beast 32GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36 WD SN580 WDS100T3B0E 1TB Gen4 M2 NVMe GIGABYTE A620M-H Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 Bilmiyorum bende Windows 10 kullanırken yapmıyordu manuel olarak buluyordum ancak windows 11 genellikle çoğunu bulup yüklüyor Artı 0 Eksi
Bilmiyorum bende Windows 10 kullanırken yapmıyordu manuel olarak buluyordum ancak windows 11 genellikle çoğunu bulup yüklüyor
insanazoradam Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 179 3 Haziran 2023 #3 bilgisayar markalarının kendi programlarındanda yapabiliyorsunuz yada manuel olarak kendiniz yükleyip kurabilirsiniz Artı 0 Eksi
bilgisayar markalarının kendi programlarındanda yapabiliyorsunuz yada manuel olarak kendiniz yükleyip kurabilirsiniz
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.854 Makaleler 9 Çözümler 64 Yer İstanbul, Türkiye 3 Haziran 2023 #4 King Dad 2 dedi: Sadece Windows güncellemesi filan yapıyor. Sürücü filan güncellemiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Güncel olmayan sürücüler var ise Aygıt Yöneticisi > Donanım Kimliği kısmını paylaşın. Veya örneğin Intel veya NVIDIA sizin ki hangi marka ise genelde kendi sitelerinde otomatik sürücü güncelleştirme programları var onları deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
King Dad 2 dedi: Sadece Windows güncellemesi filan yapıyor. Sürücü filan güncellemiyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Güncel olmayan sürücüler var ise Aygıt Yöneticisi > Donanım Kimliği kısmını paylaşın. Veya örneğin Intel veya NVIDIA sizin ki hangi marka ise genelde kendi sitelerinde otomatik sürücü güncelleştirme programları var onları deneyebilirsiniz.