LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 1 Şubat 2020 #11 Ayarlar >> Kurtarma >> Temiz başlangıç olması lazım.
E enginbey8108 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 1.654 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #12 LayThese bey ben normal format atmak istiyorum. Bende sanal makine bile çalışmıyor bile Virtualbox gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2020
LayThese bey ben normal format atmak istiyorum. Bende sanal makine bile çalışmıyor bile Virtualbox gibi.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 1 Şubat 2020 #13 enginbey8108 dedi: LayThese bey ben normal format atmak istiyorum. Bende sanal makine bile çalışmıyor bile Virtualbox gibi. Genişletmek için tıkla... LayThese dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yukarıda anlatımlı videoları verdim. LayThese dedi: Ayarlar >> Kurtarma >> Temiz başlangıç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu da alternatifi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2020
enginbey8108 dedi: LayThese bey ben normal format atmak istiyorum. Bende sanal makine bile çalışmıyor bile Virtualbox gibi. Genişletmek için tıkla... LayThese dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yukarıda anlatımlı videoları verdim. LayThese dedi: Ayarlar >> Kurtarma >> Temiz başlangıç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu da alternatifi.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Şubat 2020 #14 LayThese dedi: Ayarlar >> Kurtarma >> Temiz başlangıç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama işlemi çok uzun ve performans kayıpları yaşatabiliyor.
LayThese dedi: Ayarlar >> Kurtarma >> Temiz başlangıç olması lazım. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama işlemi çok uzun ve performans kayıpları yaşatabiliyor.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 1 Şubat 2020 #15 Ribozom dedi: Sıfırlama işlemi çok uzun ve performans kayıpları yaşatabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben alternatif belirttim sadece. Konu sahibi nasıl isterse öyle yapabilir.
Ribozom dedi: Sıfırlama işlemi çok uzun ve performans kayıpları yaşatabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben alternatif belirttim sadece. Konu sahibi nasıl isterse öyle yapabilir.
E enginbey8108 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 1.654 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #16 Ben format atmak istiyorum sadece güncellemenin direkt kurmasını istiyorum, durumu düzeltmek istiyorum. Performans kayıpları yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2020
Ben format atmak istiyorum sadece güncellemenin direkt kurmasını istiyorum, durumu düzeltmek istiyorum. Performans kayıpları yaşıyorum.