Windows 10 Update yapamamak

• Konuyu başlatan Dxmo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 722

Dxmo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 kullanıyorum akşamdan beri 2023-10x64 tabanlı sistemlere yönelik Windows 10 version 22H2 toplu güncelleştirme ön izlemesi (KB5031445) adlı güncellemeyi yapmaya çalışıyorum. Güncellemeyi yapıyor yapıyor sonunda bir hatayla karşılaştık daha sonra tekrar deneyin diyor. 4-5 kere bitirdim ama her defa hata verdi çözüm olarak CMD kullanarak /scannow falan denedim orada birkaç hata buldu düzeltti. Restart attım tekrar denedim yine hata verdi yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-31_011649189.png
    resim_2023-10-31_011649189.png
    48,1 KB · Görüntüleme: 75
O güncelleme ön izleme güncellemesi ve isteğe bağlı bir güncelleme olmalı.
Windows klasörü içinde SoftwareDistribution isimli klasöre girip orada yine download isimli klasörün içindekileri silin ve yeniden deneyin.

O güncelleme ön izleme güncellemesi ve isteğe bağlı bir güncelleme olmalı.
Windows klasörü içinde softwaredistribution isimli klasöre girip orada yine download isimli klasörün içindekileri silin ve yeniden deneyin.

Son defa deneyip sonra sizin yönteminizle deneyeceğim teşekkür ederim olursa tekrar yazarım.

Olmaz ise yine aynı klasörün içeriğini silip bu sefer AppData/Local/Temp klasörünün içini de komple silin. Hizmetlerden Windows update hizmetini durdurup sonra tekrar başlatın. Aynı yerde Windows modül yükleyici başlamamış ise onu da başlatıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deniyoruz.

Yine olmadı ise zorlamayın. Zaten ön izleme ve önemli güncelleme kanalında verilene kadar bekleyin.

Olmaz ise yine aynı klasörün içeriğini silip bu sefer AppData/Local/Temp klasörünün içini de komple silin. Hizmetlerden Windows Update hizmetini durdurup sonra tekrar başlatın. Aynı yerde Windows modül yükleyici başlamamış ise onu da başlatıyoruz. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deniyoruz.

Yine olmadı ise zorlamayın. Zaten ön izleme ve önemli güncelleme kanalında verilene kadar bekleyin.

Denedim olmadı. Her restart attığımda tekrardan yapıyor o yüzden bir süreliğine Windows Update'i kapattım.

Dosya Ekleri

• resim_2023-10-31_140404083.png
    resim_2023-10-31_140404083.png
    29 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı