Windows 10 Update Yapılmaması

Kadir Özdemir

Kilopat
Yer
İstanbul/Mimaroba
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film ve Animasyon , Animator
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bu durum baya moralimi bozdu ve canımı sıktı çok kısa bir özet ile açıklayacağım.

%100 disk kullanımı hatası alıyordum 5400 Rpm'li eski bir HDD'de. Yeni bir tane taktım 7200 Rpm sıfır.
Harddiske sıfırdan temiz bir Windows 10 Pro 64 yükledim. Fakat Nvidia Display ve bir kaç update atılamıyordu.

İnternette tonlarca yazan hatta Technopat makalesindeki adımları bile gerçekleştirdim. Yaptıklarım ;
-C Windows > SoftwareDistribution klasör adını old yapıp denedim olmadı.
-Güvenli modda gerekli cmd'de işlemlerini yaptım klasörü silip yüklemeyi denedim olmadı.
-Windows Update Sorun giderme sihirbazı denedim olmadı.
-3.Parti programının en son sürümü ile yüklemeyi denedim olmadı.
-Temiz Win10 kurdum. Yaptıklarımın hepsini tekrar denedim yine olmadı.

Şu anda Hizmetlerden Windows Update'i durdurdum. Ekran kartımı Aygıt yöneticisinde görüyor GTX 1050 Ti diye fakat şuan yükleyemiyoruz diyor. Nvidia'nın sitesinden ve Geforce Experince'de "SİSTEM İLE UYUMLU DEĞİLDİR" gibi bir hata veriyor.

Windows Update ise Virüs programı ile ilgili birşeyi yükleyemiyor. Nvidia Display'i ve 1709 Windows Update'i yüklemiyor.

Şu an birkaç ay önce kurtulmak istediğim APU'ya geri dönüş yapmış bulunmaktayım yardımlarınızı yine tekrar rica ediyorum.
Zaten Update attıktan sonra sorun çözülecek. APU'yu silip tekrar ekran kartına döneceğim fakat nasıl update atılacak onu bilemiyorum.

1.png WhatsApp Image 2018-05-08 at 17.25.44.jpeg WhatsApp Image 2018-05-08 at 17.42.01.jpeg WhatsApp Image 2018-05-08 at 18.02.17.jpeg WhatsApp Image 2018-05-08 at 19.46.19.jpeg WhatsApp Image 2018-05-08 at 21.44.15.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
@karakule Şuanda USB'ye indirdiğim dosyayı kuracağım videosunu izleyip fakat sonrasında yapıcaklarımı anlayamadım.. :(
Sürüm güncellemeleri üst üste gelmiş. Aynı anda yüklenmeye çalıştığından sorun yaşıyor.
Gizleme yöntemi ile sırasına göre gizlerseniz yapabilirsiniz.
Ama çok karışık bir yöntem ve kesin olacağının garantisini veremem.
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/4026726/windows-hide-windows-updates-or-driver-updates

Windows 10 Temiz kurulum yapmanız gerekiyor.
Windows 10 İndirme Bağlantısı
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Bir kaç sorum olacak..
1-Usb'ye şuan kurdum. Sistem şuan Apu'ya bağlı ekran kartına bağlı değil kurulumu böyle mi gerçekleştireyim?

2-Yapacağım şey şu değil mi? Usb'yi takıp restart yapıcam f12 ile boot ile yükleyeceğim ya da Bios'dan boot seçenekleri var usb'yi ilk seçeneğe çekeceğim?

3- 1803 kurulumu için son attığınız bağlantıda ki iso dosyasını indirdim bu bütün kurulum için yeterli olacak mı?
Windows Yükseltme Yardımcısı programı ile yükleme gerçekleştirdim. Bu sefer Apu bağlıydı 1 saatlik bir yükleme ve yapılandırmadan sonra her şeyiyle kurulmuş 1803 yaması vardı. Usb ile halletmeme gerek kalmadı her şey için teşekkür ederim. ÇÖZÜLDÜ.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı