S syguldes Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2017 #1 Yaşadığım sorunun aşağıdaki resimde anlaşılması gerek. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2017
yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.324 Çözümler 1 Yer İzmir 28 Ocak 2017 #2 Windows Update İndirme Sorunu
S syguldes Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #3 Takılma sorunu yok güncelleme başarısız sadece Driver Booster'in yardımı olur mu sence bir deneyeceğim ama o paylaştığın konudakileri de deneyeceğim umarım olur
Takılma sorunu yok güncelleme başarısız sadece Driver Booster'in yardımı olur mu sence bir deneyeceğim ama o paylaştığın konudakileri de deneyeceğim umarım olur
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 29 Ocak 2017 #4 Ben bilgisayarıma format attıktan sonra şu adımları izliyorum. Öncelikle ekran kartımı güncelliyorum ve temiz kurulum seçeneğini seçiyorum. Bittikten sonra windows update bölümünü açıyorum ve hiç ellemeden bırakıyorum.
Ben bilgisayarıma format attıktan sonra şu adımları izliyorum. Öncelikle ekran kartımı güncelliyorum ve temiz kurulum seçeneğini seçiyorum. Bittikten sonra windows update bölümünü açıyorum ve hiç ellemeden bırakıyorum.