Şu yöntemi dene eğer yapamazsan. Ayarlar > Bu bilgisayarı sıfırla > Sorun gider > Ek sorun gidericiler...Bu kısımdan Windows uptade sorunları için sıfırlama yapabilirsin.
Şu yöntemi dene eğer yapamazsan. Ayarlar > bu bilgisayarı sıfırla > sorun gider > ek sorun gidericiler...Bu kısımdan Windows Update sorunları için sıfırlama yapabilirsin.
Dostum benim deneyimlerim bu kadar. Genelde yaşadığın uptade sorunlarımı bu yöntemler ile çözümlemiştim. Senin ki biraz daha tuhaf bir durum gibi...Acaba çalıştır kısmından Gpedit.msc'de değişiklikler mi yaptın uptade ayarlarından ?
Dostum benim deneyimlerim bu kadar. Genelde yaşadığın Update sorunlarımı bu yöntemler ile çözümlemiştim. Senin ki biraz daha tuhaf bir durum gibi...Acaba çalıştır kısmından Gpedit.msc'de değişiklikler mi yaptın Update ayarlarından?
Dostum benim deneyimlerim bu kadar. Genelde yaşadığın uptade sorunlarımı bu yöntemler ile çözümlemiştim. Senin ki biraz daha tuhaf bir durum gibi...Acaba çalıştır kısmından Gpedit.msc'de değişiklikler mi yaptın uptade ayarlarından ?