A AlırımKünyeni Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #1 Bilgisayarı normal bir şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası aldım. Sonrasında ise Steam oyunlarım skype ve birçok program açılmayıp dll hatası veriyor. Format harici bir çözüm var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2015
Bilgisayarı normal bir şekilde kullanırken bir anda mavi ekran hatası aldım. Sonrasında ise Steam oyunlarım skype ve birçok program açılmayıp dll hatası veriyor. Format harici bir çözüm var mıdır?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #2 Steam ve Skype'ı silin, ardından buradan indirip kurmayı deneyin: Steam: Steam, The Ultimate Online Game Platform Skype: Masaüstü için Skype'ı indirin Diğer açılmayan programları da kendi sitelerinden indirip kurun. Sorun devam ederse bildirin.
Steam ve Skype'ı silin, ardından buradan indirip kurmayı deneyin: Steam: Steam, The Ultimate Online Game Platform Skype: Masaüstü için Skype'ı indirin Diğer açılmayan programları da kendi sitelerinden indirip kurun. Sorun devam ederse bildirin.
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 26 Ağustos 2015 #3 Gereksiz Mesaj Kaldırıp tekrar kurun.
A AlırımKünyeni Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #4 Skype ı kaldırdım. Fakat tekrar kuramadım bile çünkü kurarkende aynı hatayı veriyor. Tek çözüm format heralde. @samet67671 @Heinz.Guderian
Skype ı kaldırdım. Fakat tekrar kuramadım bile çünkü kurarkende aynı hatayı veriyor. Tek çözüm format heralde. @samet67671 @Heinz.Guderian
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 18 Ocak 2016 #5 AlırımKünyeni dedi: Skype ı kaldırdım. Fakat tekrar kuramadım bile çünkü kurarkende aynı hatayı veriyor. Tek çözüm format heralde. @samet67671 @Heinz.Guderian Genişletmek için tıkla... Konu eski fakat çözmediyseniz Format Dosyalarında sorun olabilir.
AlırımKünyeni dedi: Skype ı kaldırdım. Fakat tekrar kuramadım bile çünkü kurarkende aynı hatayı veriyor. Tek çözüm format heralde. @samet67671 @Heinz.Guderian Genişletmek için tıkla... Konu eski fakat çözmediyseniz Format Dosyalarında sorun olabilir.