Merhabalar 32 bit Windows 10 Home kullanıyorum rami 8gb yapınca 64 bite geçeyim dedim normal olaraktan. Baktım internetten araştırdım Windows'un sitesinden "Media Creation Tool" ile indirdim 64 bit versiyon olan Windows 10 ISO dosyasını. İlk olarak usbye rufus ile yazdım (eski laptop olduğu için uefi olarak değil - efi doğru yazdıysam yani rufusdaki ilk seçenek) sonra açtım laptopu boot menüsüne geldim usbdiskini seçtim Windows ekranı geldi yüklendi ,sonra bilgisayar normal açılıyormuş gibi benim oturum geldi , neyi yanlış yaptım dedim rufus üzerinde dosyalama biçilimini filan kurcaladım-değiştirdim denedim bayağı, bi işe yaramadı. DVD ye yazayım dedim Windows 7 USB DVD Download Tool ile yazdım ISO dosyasını ,sonra yine f12 ile boot menüsünden seçtim DVD yi , DVD yi okurken , 5-10dk geçti tam oldu sandım o mor ekran gelecek sandım yine benim oturum geldi hocam şimdi ne yapayım? Bilgisayarcıyada götürmek istemiyorum bilgisayar 2-3 hafta onlarda kalıyor filan çok dikkat etmiyorlar bilgisayara . Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. (Biostan boot seçenekleri sırasını değiştirerek de yaptım.)
Not: Herhangi bir bilgi istenirse atabilirim. İşlemci 64 biti destekliyor tabiki.
Not: Herhangi bir bilgi istenirse atabilirim. İşlemci 64 biti destekliyor tabiki.
Son düzenleyen: Moderatör: