Arkadaşlar iyi günler. Windows 10 AIO.iso (Tüm sürümler)'yu 8GB'lik USB belleğe fat32 formatında, Windows 7 USB-DVD Download Tools programı ile yazdırdım. HDD'nin boş bir bölümüne yüklemek için USB'yi bilgisayara takıp yeniden başlattım lakin bilgisayar başlangıç ekranını bir türlü geçmiyor. USB'yi çıkartır çıkartmaz geçiyor ama USB takılı iken açılmıyor.
USB'yi çıkartıp BIOS'a girdiğimde birinci disk olarak ana HDD'nin seçili olduğunu gördüm yani burada bir sorun yok. Quick Boot'u da hem enable hem disable yapıp denedim, BIOS'u kurcaladım ama nafile.
Sorun sizce ne olabilir? Zira sorun kesinlikle Windows 10 ile alakalı ama nasıl aşacağımı anlamadım. Yardımcı olursanız minnettar kalırım.
Sata 2 HDD'ye yüklemeye çalıştığımı belirteyim. Sistemde stabil OC mevcut ve bu ayarı defaulta aldığımda da sonuç değişmedi.
ISO dosyasını başka yerden temin ettim, Rufus ile aşağıdaki şekilde şu anda USB'ye iso dosyasını yazdım lakin yazma sonunda usb uçtu gitti. Bilgisayara takınca ses geliyor ama ne kendi gözüküyor nede içi. Sistemim UEFI olmasa da, ilk şıkta da yazdırmayı denedim bunda da. Ama bunca usb uçtu sanırım.
Belkide usb'nin miladı dolmuştur, tesadüftür bilemiyorum. Yani windows 10 yüzünden mi yoksa yazarken aşırı yüklemeden mi bilemiyorum. Bu garip olay hakkında bir fikriniz var mı acaba? Zira şoktayım.