creaps Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #1 Arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda faremin çalışmadığını fark ettim ve belleğimi taktım. Oyun konsolunu taktım onlarında çalışmadığını fark ettim. Girişlerde bir sıkıntı var galiba çözümünü söylerseniz sevinirim. Windows 10 işletim sistemi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2016
Arkadaşlar bilgisayarımı açtığımda faremin çalışmadığını fark ettim ve belleğimi taktım. Oyun konsolunu taktım onlarında çalışmadığını fark ettim. Girişlerde bir sıkıntı var galiba çözümünü söylerseniz sevinirim. Windows 10 işletim sistemi.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Kasım 2016 #2 Sürücünüzü web sitesinden baştan kurun.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 11 Kasım 2016 #3 Aygıt Yöneticisi'nde hata veren aygıtların donanım kimliğini belirtin.
E emre.erg Kilopat Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #4 MF dedi: Aygıt Yöneticisi'nde hata veren aygıtların donanım kimliğini belirtin. Genişletmek için tıkla... hatalar burada
MF dedi: Aygıt Yöneticisi'nde hata veren aygıtların donanım kimliğini belirtin. Genişletmek için tıkla... hatalar burada
creaps Hectopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2016 #5 JaroxJamaica dedi: Sürücünüzü web sitesinden baştan kurun. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açıklarmısınız anlayamadım işe yaramaz insan dolu sitede bir şey söylüyorsunuz devamını getirin boşuna yönetici olmuşunuz ya da anlamını bilmiyorsunuz
JaroxJamaica dedi: Sürücünüzü web sitesinden baştan kurun. Genişletmek için tıkla... Biraz daha açıklarmısınız anlayamadım işe yaramaz insan dolu sitede bir şey söylüyorsunuz devamını getirin boşuna yönetici olmuşunuz ya da anlamını bilmiyorsunuz