yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #11 InternetciMen dedi: Owww, sizin disk gerçekten çok yavaş. Ben o siyah biraz bekleyin yazısını SSD ile 10 kez yaşadım yani size 10 kez siyah olup biraz bekleyin yazması lazım. Genişletmek için tıkla... tekrardan siyah ekrana düştüm
InternetciMen dedi: Owww, sizin disk gerçekten çok yavaş. Ben o siyah biraz bekleyin yazısını SSD ile 10 kez yaşadım yani size 10 kez siyah olup biraz bekleyin yazması lazım. Genişletmek için tıkla... tekrardan siyah ekrana düştüm
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 19 Ocak 2022 #12 yung ati dedi: Tekrardan siyah ekrana düştüm. Genişletmek için tıkla... Beklediğiniz zaman çözülür.
yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #13 InternetciMen dedi: Beklediğiniz zaman çözülür. Genişletmek için tıkla... inşallah beklemedeyim yung ati dedi: İnşallah beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Fareyi hareket ettirdim biraz bekleyin ekranına döndü şimdi de kafayı yiyeceğim
InternetciMen dedi: Beklediğiniz zaman çözülür. Genişletmek için tıkla... inşallah beklemedeyim yung ati dedi: İnşallah beklemedeyim Genişletmek için tıkla... Fareyi hareket ettirdim biraz bekleyin ekranına döndü şimdi de kafayı yiyeceğim
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 19 Ocak 2022 #14 yung ati dedi: İnşallah beklemedeyim. Fareyi hareket ettirdim biraz bekleyin ekranına döndü şimdi de kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... En az 10 kere o şekilde tekrar eder, sonunda düzelir.
yung ati dedi: İnşallah beklemedeyim. Fareyi hareket ettirdim biraz bekleyin ekranına döndü şimdi de kafayı yiyeceğim. Genişletmek için tıkla... En az 10 kere o şekilde tekrar eder, sonunda düzelir.
yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #15 Evet bir daha oldu şu an normal mi? Normal değil ise benim hard diskimle mi alakalı
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 19 Ocak 2022 #16 yung ati dedi: Evet bir daha oldu şu an normal mi? Normal değil ise benim hard diskimle mi alakalı. Genişletmek için tıkla... Normal.
yung ati dedi: Evet bir daha oldu şu an normal mi? Normal değil ise benim hard diskimle mi alakalı. Genişletmek için tıkla... Normal.
yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #17 0xc0000185 diye bir hata aldım restart attıktan sonra bu hatayla önceden de karşılaşıyordum bu yüzden format attım zaten niye böyle anlamış değilim.
0xc0000185 diye bir hata aldım restart attıktan sonra bu hatayla önceden de karşılaşıyordum bu yüzden format attım zaten niye böyle anlamış değilim.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 19 Ocak 2022 #18 yung ati dedi: 0xc0000185 diye bir hata aldım restart attıktan sonra bu hatayla önceden de karşılaşıyordum bu yüzden format attım zaten niye böyle anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... F8 bastıktan sonra gelen ekranı atar mısınız? Bunun gibi bir ekran mı geliyor?
yung ati dedi: 0xc0000185 diye bir hata aldım restart attıktan sonra bu hatayla önceden de karşılaşıyordum bu yüzden format attım zaten niye böyle anlamış değilim. Genişletmek için tıkla... F8 bastıktan sonra gelen ekranı atar mısınız? Bunun gibi bir ekran mı geliyor?
yung ati Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #19 InternetciMen dedi: F8 bastıktan sonra gelen ekranı atar mısınız? Bunun gibi bir ekran mı geliyor? Eki Görüntüle 1275091 Genişletmek için tıkla... evet bu geliyor bire bir aynı üstelik f8 de bassam yine aynı sonuç
InternetciMen dedi: F8 bastıktan sonra gelen ekranı atar mısınız? Bunun gibi bir ekran mı geliyor? Eki Görüntüle 1275091 Genişletmek için tıkla... evet bu geliyor bire bir aynı üstelik f8 de bassam yine aynı sonuç
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 19 Ocak 2022 #20 yung ati dedi: Evet bu geliyor bire bir aynı üstelik F8 de bassam yine aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... Sistem laptop ise FN + F8 bastıktan sonra gelen ekranı atın. Yine olmadı ise F1 basın.
yung ati dedi: Evet bu geliyor bire bir aynı üstelik F8 de bassam yine aynı sonuç. Genişletmek için tıkla... Sistem laptop ise FN + F8 bastıktan sonra gelen ekranı atın. Yine olmadı ise F1 basın.