smaSH3 Decapat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı MSI RX 580 Anakart ASUS Prime A320-A İşlemci Ryzen 3 3600 Sanki kulaklığı sadece USB olarak algılıyor. Kulaklığım Gamepower. Sürücüsünü de kurdum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
Çözüm M M Mehmet .T 4 Ağustos 2022 smaSH3 dedi: Sanki kulaklığı sadece USB olarak algılıyor. Kulaklığım Gamepower. Sürücüsünü de kurdum. Genişletmek için tıkla... Başka girişlere takmayı deneyebilirsin.
smaSH3 dedi: Sanki kulaklığı sadece USB olarak algılıyor. Kulaklığım Gamepower. Sürücüsünü de kurdum. Genişletmek için tıkla... Başka girişlere takmayı deneyebilirsin.
M Mehmet .T Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 596 Çözümler 7 Yer Türkiye 4 Ağustos 2022 #2 smaSH3 dedi: Sanki kulaklığı sadece USB olarak algılıyor. Kulaklığım Gamepower. Sürücüsünü de kurdum. Genişletmek için tıkla... Başka girişlere takmayı deneyebilirsin. Artı 1 Eksi Çözüm
smaSH3 dedi: Sanki kulaklığı sadece USB olarak algılıyor. Kulaklığım Gamepower. Sürücüsünü de kurdum. Genişletmek için tıkla... Başka girişlere takmayı deneyebilirsin.