Windows 10 USB kurulumda disk boot failure hatası

AlperenTugra006

Picopat
Daha fazla  
İnternette sorunun çözümü ile alakalı bir sürü şey okudum fakat bulamadım.

Bu arada sorun boot kısmında USB belleğimi en üst kısma koyunca oluyor.

Dosya Ekleri

• 16781054170886361315224153326170.jpg
    16781054170886361315224153326170.jpg
    165,3 KB · Görüntüleme: 48
İnternette sorunun çözümü ile alakalı bir sürü şey okudum fakat bulamadım.

Bu arada sorun boot kısmında USB belleğimi en üst kısma koyunca oluyor.

Diski yanlış yazmışsın onu söylüyor. Yeniden Windows ISO'yu indirin orijinal sitesinde. Sonra ISO olarak yazdırın USB'ye yazdırmayın. Rufus indirin oradan yazdirin. UEFI varsa GPT yoksa MBR olarak yazın Rufus'ta. Önce flashi takin temizleyin sonra programı açın. Flashi otomatik görecek 2.kisimda ISO seçme yeri var ISO'yu oraya koyun. MBR yapin eski anakart sizinki yazdirin.

Diski yanlış yazmışsın onu söylüyor. Yeniden Windows ISO'yu indirin orijinal sitesinde. Sonra ISO olarak yazdırın USB'ye yazdırmayın. Rufus indirin oradan yazdirin. UEFI varsa GPT yoksa MBR olarak yazın Rufus'ta. Önce flashi takin temizleyin sonra programı açın. Flashi otomatik görecek 2.kisimda ISO seçme yeri var ISO'yu oraya koyun. MBR yapin eski anakart sizinki yazdirin.
Teşekkürler deneyeceğim.

USB bellekten Windows 10 kurmaya çalışıyorsun ve bu hatayı alıyorsun. Doğru mu anladım? Eğer doğru anladıysam eski sistemlerde Boot sırasında USB belleği en üste koymak çözüm değil. Boot menüsünü açacaksın (BIOS Boot kısmı değil!) ve oradan HDD altından USB'yi seçeceksin.

Video:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı