Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #11 Monster Abra A5 V7.1 bios ve boot tuşları nedir? Cevap bekliyorum.
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #12 Avengers dedi: Monster Abra A5 V7.1 bios ve boot tuşları nedir? Cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Avengers dedi: Monster Abra A5 V7.1 bios ve boot tuşları nedir? Cevap bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #13 madenci8080 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boot tuşu?
madenci8080 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Boot tuşu?
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #14 Avengers dedi: Boot tuşu? Genişletmek için tıkla... Videoya dahil.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #15 madenci8080 dedi: Videoya dahil. Genişletmek için tıkla... Nerde yok.
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #16 Avengers dedi: Nerde yok. Genişletmek için tıkla... Bak kardeş BIOS 'a girip boot sırasını kurulum için geçici olarak değiştir.
Avengers dedi: Nerde yok. Genişletmek için tıkla... Bak kardeş BIOS 'a girip boot sırasını kurulum için geçici olarak değiştir.
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #17 madenci8080 dedi: Bak kardeş BIOS 'a girip boot sırasını kurulum için geçici olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Pc de işletim sistemi yok freedos, Windows 10 kurulumu yapacam bilmiyorsan yazma
madenci8080 dedi: Bak kardeş BIOS 'a girip boot sırasını kurulum için geçici olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Pc de işletim sistemi yok freedos, Windows 10 kurulumu yapacam bilmiyorsan yazma
N nerevidey Hectopat Katılım 5 Mart 2013 Mesajlar 63 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #18 Avengers dedi: Neden olmaz? USB seçeneği niye var o zaman? Genişletmek için tıkla... Sen yine de bi dene aynı şekilde format atmışlığım var. Olmaz ise rufus kullanırsın.
Avengers dedi: Neden olmaz? USB seçeneği niye var o zaman? Genişletmek için tıkla... Sen yine de bi dene aynı şekilde format atmışlığım var. Olmaz ise rufus kullanırsın.
madenci8080 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 631 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #19 Avengers dedi: Pc de işletim sistemi yok freedos, Windows 10 kurulumu yapacam bilmiyorsan yazma Genişletmek için tıkla... Biliyorum FreeDos. Bu kadar mı zor ilk boot sırasına USB'yi atamak?
Avengers dedi: Pc de işletim sistemi yok freedos, Windows 10 kurulumu yapacam bilmiyorsan yazma Genişletmek için tıkla... Biliyorum FreeDos. Bu kadar mı zor ilk boot sırasına USB'yi atamak?
Avengers Megapat Katılım 14 Şubat 2015 Mesajlar 601 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #20 madenci8080 dedi: Biliyorum FreeDos. Bu kadar mı zor ilk boot sırasına USB'yi atamak? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım! Zor değil ama bios ve boot menü tuşlarını bilmiyorum. Bilsem ben hallederim zaten.
madenci8080 dedi: Biliyorum FreeDos. Bu kadar mı zor ilk boot sırasına USB'yi atamak? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım! Zor değil ama bios ve boot menü tuşlarını bilmiyorum. Bilsem ben hallederim zaten.