Windows 10 USB olmadan SSD'ye nasıl kurulabilir?

Umuty7

Hectopat
Daha fazla  
Laptopta bir HDD ve SSD bulunuyor ve ikisi birleşik durumda yani bir klasör var. HDD çok eski ve Windows oraya kurulu sanırım bu yüzden kasma yapıyor Steam Google gibi basit uygulamaları açmakta bile zorlanıyor. Windows'u SSD'ye nasıl kurabilirim, elimde USB yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtınız için teşekkürler fakat pek bir şey anlamadım aram yok bu konularla fazla bilgisayarımda windows hdd'ye kurulu ve bu bellek eski bilgisayarımda steam oyunlarını açmama ,kasma gibi problemler oluştu bunu windowsun hdd uzerine kurulu olmasına bağlıyorum, bilgisayarımda hdd ve ssd tek bir klasörde birleşmiş durumda bunları ayırıp windowsu ssd'ye kurmak istiyorum nasıl yapacağım.

Yanıtınız için teşekkürler fakat pek bir şey anlamadım aram yok bu konularla fazla bilgisayarımda Windows HDD'ye kurulu ve bu bellek eski bilgisayarımda Steam oyunlarını açmama, kasma gibi problemler oluştu bunu Windows'un HDD uzerine kurulu olmasına bağlıyorum, bilgisayarımda HDD ve SSD tek bir klasörde birleşmiş durumda bunları ayırıp Windows'u SSD'ye kurmak istiyorum nasıl yapacağım.

DISM++ ile sistemin imajını. Wim olarak yedekleyip bir ISO'ya sources teki wim ile degiştirerek (PowerISO, UltraISO) ike mont yaparak ISO'yu flasha yazdırarak temiz kurulum olarak istedigin surucuye yukleyebilirsin.
Yedeklemeye baslamadan Defender'i kapatın mutlaka ve aldığın imajı sanalda dene oncelikle.
Tnctr forumda vardır, DISM++ yedekleme vs.
Ortalama ham yedek muhtemelen 12 GB civarında olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı