ddrg11 Hectopat Katılım 30 Ekim 2014 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar USB'den UEFI kurulum yaparken kurulum ekranı geliyor kuruyorum, lakin her şey tamamlandıktan sonra yeniden başlatıyor ve bir daha kurulum ekranı çıkıyor. Bir türlü kurulum ekranını geçemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2016
Arkadaşlar USB'den UEFI kurulum yaparken kurulum ekranı geliyor kuruyorum, lakin her şey tamamlandıktan sonra yeniden başlatıyor ve bir daha kurulum ekranı çıkıyor. Bir türlü kurulum ekranını geçemiyorum.
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2016 #2 Yükleme tamamlandıktan sonra USB aygıtını çıkarın. Otomatik Windows boot başlayacaktır.
yigithan.karabel1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 206 Makaleler 1 Yer Gelibolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #3 Veya bilgisayar açılırken Boot menüsüne girip sabit diskinizi veya SSD'nizi seçin. Boot menüsü genellikle F4, F8, F11, F12, Esc gibi tuşlardır. Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı
Veya bilgisayar açılırken Boot menüsüne girip sabit diskinizi veya SSD'nizi seçin. Boot menüsü genellikle F4, F8, F11, F12, Esc gibi tuşlardır. Boot Menüsü Kısayol Tuşları Veritabanı