Pablo Escobar 06 Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #1 RAM Kingston fury 16 gb ram 3200 mhz SSD veya HDD modeli M.2 Ekran kartı Rtx 2060s Anakart Prime 450m k II İşlemci R5 5 5500 Arkadaşlar Windows 10'u USB'den mi kurayım direkt normal mi kurayım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2023
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #2 Normal kurun tabii ki de.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.889 Çözümler 31 9 Eylül 2023 #3 Pablo Escobar 06 dedi: Arkadaşlar Windows 10'u USB'den mi kurayım direkt normal mi kurayım? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulumdan iyisi yoktur. USB ile kurun hocam.
Pablo Escobar 06 dedi: Arkadaşlar Windows 10'u USB'den mi kurayım direkt normal mi kurayım? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulumdan iyisi yoktur. USB ile kurun hocam.
Bera27 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 109 9 Eylül 2023 #4 USB'den kurmak daha mantıklıdır daha temiz olur ben olsam USB üzerinden temiz isoyla kurarım.
Pablo Escobar 06 Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 Bera27 dedi: USB'den kurmak daha mantıklıdır daha temiz olur ben olsam USB üzerinden temiz isoyla kurarım. Genişletmek için tıkla... Biriniz normal sen usb dion jdjdhdh nabacam ya ben aklim karisti
Bera27 dedi: USB'den kurmak daha mantıklıdır daha temiz olur ben olsam USB üzerinden temiz isoyla kurarım. Genişletmek için tıkla... Biriniz normal sen usb dion jdjdhdh nabacam ya ben aklim karisti
5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Eylül 2023 #6 Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen usb dion jdjdhdh nabacam ya ben aklim karisti Genişletmek için tıkla... Usb kurulumu daha iyidir yükseltmede stabil olmuyor bazen.
Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen usb dion jdjdhdh nabacam ya ben aklim karisti Genişletmek için tıkla... Usb kurulumu daha iyidir yükseltmede stabil olmuyor bazen.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 9 Eylül 2023 #7 Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen USB diyon nabacağım ya ben aklim karisti. Genişletmek için tıkla... Normal kurulumdan kastin zaten USB'den temiz kurulum yapmak degil mi?
Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen USB diyon nabacağım ya ben aklim karisti. Genişletmek için tıkla... Normal kurulumdan kastin zaten USB'den temiz kurulum yapmak degil mi?
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.889 Çözümler 31 9 Eylül 2023 #8 Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen usb dion jdjdhdh nabacam ya ben aklim karisti Genişletmek için tıkla... USB ile kurulum en iyidir. Windows'u program aracılığı ile yükseltirseniz diskte kalıntılar bırakacaktır.
Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen usb dion jdjdhdh nabacam ya ben aklim karisti Genişletmek için tıkla... USB ile kurulum en iyidir. Windows'u program aracılığı ile yükseltirseniz diskte kalıntılar bırakacaktır.
Bera27 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 109 9 Eylül 2023 #9 Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen USB dion jdjdhdh nabacağım ya ben aklim karisti. Genişletmek için tıkla... Normal kurdan kastettiği de USB'dir zaten, kimsenin yükseltme önereceğini zannetmiyorum.
Pablo Escobar 06 dedi: Biriniz normal sen USB dion jdjdhdh nabacağım ya ben aklim karisti. Genişletmek için tıkla... Normal kurdan kastettiği de USB'dir zaten, kimsenin yükseltme önereceğini zannetmiyorum.
Pablo Escobar 06 Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #10 Bera27 dedi: Normal kurdan kastettiği de USB'dir zaten, kimsenin yükseltme önereceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Usb ile kuruom o zmn tskler Kokona Shiki dedi: Normal kurulumdan kastin zaten USB'den temiz kurulum yapmak degil mi? Genişletmek için tıkla... HE normal zaneettim kb
Bera27 dedi: Normal kurdan kastettiği de USB'dir zaten, kimsenin yükseltme önereceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Usb ile kuruom o zmn tskler Kokona Shiki dedi: Normal kurulumdan kastin zaten USB'den temiz kurulum yapmak degil mi? Genişletmek için tıkla... HE normal zaneettim kb