Windows 10 USB'si Boot Menüsünde Gözükmüyor

Bana herşeyi nasıl seçim diye Resim atabilir misin veya yazabilir misin ?

Ancak İngilizce resmedebiliyorum, çünkü Türkçe kullanmıyorum yıllardır.
1. resimde "Burn disc image" ile ISO dosyaları DVD-RW sürücüsü ile yazdırılır. Türkçesi: "Disk kalıbını yazdır".
2. resimde USB'ye yazdırma ya da ISO olarak yazdırma seçeneği seçilir.
3. resimde de USB yerine ISO kalıbı indirilir.

Rufus'a ihtiyacınız yok. O program genelde UEFI BIOS'a sahip bilgisayarlar için kullanılıyor. Ayrıca boot menu USB diskimi görmüyor diyorsunuz. USB ile kurulum yapamazsınız, eğer yanlış bilgi vermediyseniz.
Önemli Not: Bu ISO dosyasını indirme sırasında hata alma ihtimaliniz var. UEFI BIOS'a sahip olmayan bilgisayarın bazıları hata alabiliyor. Böyle bir durumla karşılaşırsanız, direkt ISO'yu başka kaynaktan indirmeniz ve kurulumdan sonra Windows'u güncelleştirmeniz gerekecek.

Dosya Ekleri

• 1.png
    8,5 KB · Görüntüleme: 65
  • 2.PNG
    6,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 3.PNG
    6,7 KB · Görüntüleme: 71
1. resimde "Burn disc image" ile ISO dosyaları DVD-RW sürücüsü ile yazdırılır. - Yani Disk takılıyken İSO Diske kurmak yani yazdırmak için o seçeneği kullanmam gerek anladığım kadarıyla. Ve İSO indirken hata olması hayli düşük ben İSO MediaCreation'dan indirdim. Ve burdaki başka konulara da göz attım PC USB'yı desteklemiyor olabilir.
Seçenekleri şu şekilde ayarlayıp dene istersen.

Eki Görüntüle 339124
Öneriniz için teşekkürler ama hala gözükmüyor son çare DVD deniyeceğim Allaha Emanet olun hoşçakalın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…