Windows 10 USB'sine internet sürücüsü ekleme

wyverse

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, bugün yeni bir sistem topladık i7 7700K işlemcili dolayısıyla 64bit destekliyor. Fakat eski HDD'yi taktık ve eski HDD'de 32bit Windows 10 var. USB'ye 64 bit ISO indirdim. Birkaç sorum olacak USB'de Windows 10 ISO UEFI olacak. Format atınca sürücüler sıfırlanacağından ben içine internet sürücüsü de atmak istiyorum. Kısacası aynı USB'de ISO dışında farkı bi dosya olursa sorun çıkar mı? USB'de sadece ISO mu olması gerekiyor? Diğer sorum ise yeni Win 10 kurulurken disk bölme kısmında HDD'yi bölmeme gerek var mı? Sadece 1 TB'lık sürücü1 isimli diski seçersem bi sorunla karşılaşır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'ye rufus uygulayınca içindeki her şeyi siliyor ve sadece IS0 kalıyor. Birde Windows 10 kendi kuruyor zaten aşağıdaki videoyu izlersen anlarsın zaten sadece birkaç sürücü kurulmuyor onları da sen kurarsın
.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direk USB'ye atmaya uğraşacağına telefonundan indirip formattan sonra bilgisayara atabilirsin. Ya da arkadaşının birinden USB ödünç al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…