hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #11 Zurnadürüm dedi: Eh yani. uTorrent'e Epic Scale miner koyan da BitTorrent. Yani ona koymayacağı ne malum? Hem bunun reklamsız, ücretsiz ve eli yüzü temiz alternatifleri var. Niye uTorrent/BitTorrent kullanayım? Genişletmek için tıkla... BitTorrent kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
Zurnadürüm dedi: Eh yani. uTorrent'e Epic Scale miner koyan da BitTorrent. Yani ona koymayacağı ne malum? Hem bunun reklamsız, ücretsiz ve eli yüzü temiz alternatifleri var. Niye uTorrent/BitTorrent kullanayım? Genişletmek için tıkla... BitTorrent kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
TryZloyX Hectopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 30 19 Mart 2021 #12 Silinen üye dedi: uTorrent virüs değildir de açmaya çalıştığınız oyun veya dosya virüslüdür. Windows çoğu virüs programını solladı doğru olabilir. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı olayı kendim çözdüm yardımın için yine de sağ ol. afkybnds dedi: qBitTorrent kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oda aynı sorun oluyor ama düzelttim sağ ol yine de. Zurnadürüm dedi: uTorrent Microsoft'un PUP yazılım listesinde. Istinalara ekleyebilirsin. Fakat benim önerim onu kurmaman. Genişletmek için tıkla... Hallettim ben Internet Download Manager'dan yükemeden normal tarayıcı üzerinden indirdim sorun düzeldi. hacsiz seferi dedi: BitTorrent kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hallettim sağ olun yine de yardımınız için.
Silinen üye dedi: uTorrent virüs değildir de açmaya çalıştığınız oyun veya dosya virüslüdür. Windows çoğu virüs programını solladı doğru olabilir. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı olayı kendim çözdüm yardımın için yine de sağ ol. afkybnds dedi: qBitTorrent kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oda aynı sorun oluyor ama düzelttim sağ ol yine de. Zurnadürüm dedi: uTorrent Microsoft'un PUP yazılım listesinde. Istinalara ekleyebilirsin. Fakat benim önerim onu kurmaman. Genişletmek için tıkla... Hallettim ben Internet Download Manager'dan yükemeden normal tarayıcı üzerinden indirdim sorun düzeldi. hacsiz seferi dedi: BitTorrent kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hallettim sağ olun yine de yardımınız için.