H hyildan Femtopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #31 Merhaba. Windows 11'de bu sorun başladı. Şimdi de Instagram ve Twetter kapanıyor. Önerisi olan var mıdır?
Merhaba. Windows 11'de bu sorun başladı. Şimdi de Instagram ve Twetter kapanıyor. Önerisi olan var mıdır?
Piano Sonata Hectopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 61 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlak 18 Ağustos 2021 #32 hyildan dedi: Merhaba. Windows 11'de bu sorun başladı. Şimdi de Instagram ve Twetter kapanıyor. Önerisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windows 11 henüz oturmadı. Bu tür sorunların olması çok normal. Biraz acele etmişsin sanki.
hyildan dedi: Merhaba. Windows 11'de bu sorun başladı. Şimdi de Instagram ve Twetter kapanıyor. Önerisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Windows 11 henüz oturmadı. Bu tür sorunların olması çok normal. Biraz acele etmişsin sanki.
GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #33 kemaldurhat dedi: Ben buldum ASUS'un GPU tweakl uygulaması yüzündenmiş. Uygulamayı kapatınca düzeliyordu ben de direkt sildim. Şu an kapanmıyor hiçbir şey. Abi efsane çözüm şaka gibi ama faydalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl silebilirim bu GPU Tweakly'ı?
kemaldurhat dedi: Ben buldum ASUS'un GPU tweakl uygulaması yüzündenmiş. Uygulamayı kapatınca düzeliyordu ben de direkt sildim. Şu an kapanmıyor hiçbir şey. Abi efsane çözüm şaka gibi ama faydalı. Genişletmek için tıkla... Nasıl silebilirim bu GPU Tweakly'ı?
U ulashoca41 Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #34 GargoyleTR dedi: Nasıl silebilirim bu GPU Tweakly'ı? Genişletmek için tıkla... denetim masasından kaldırabilirsin
GargoyleTR dedi: Nasıl silebilirim bu GPU Tweakly'ı? Genişletmek için tıkla... denetim masasından kaldırabilirsin
GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #35 ulashoca41 dedi: Denetim Masası'ndan kaldırabilirsin Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir uygulama yok. Sanırım bende olan sorun farklı bir şey
ulashoca41 dedi: Denetim Masası'ndan kaldırabilirsin Genişletmek için tıkla... Bende öyle bir uygulama yok. Sanırım bende olan sorun farklı bir şey
brkulk Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Cpu: Amd Ryzen 5 7500f Anakart: Asus TUF B650M-Plus Gpu: ASUS TUF RTX 4070 Ti 12GB Ssd: Samsung 990 Pro 2tb, Adata Legend 750 500gb Ram: Corsair Vengeance RGB 2x16 GB 6000mhz CL30 PSU: ASUS TUF Gaming 850W Gold Kasa: ASUS TUF GT501 Soğutma: Arctic Lq Freezer II 360 a-rgb Monitör: LG 27GL83A 2K 144HZ İPS Klavye: Steelseries Apex Pro Mouse: Razer Deathadder V3 Kulaklık: Steelseries Nova Pro Wireless, 1MORE H1007 Ses Sistemi: Harman Kardon BDS 5+1 Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #36 GargoyleTR dedi: Bende öyle bir uygulama yok. Sanırım bende olan sorun farklı bir şey. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi bende de var aynı sorun GPU Tweak'le alakalı değil sanırım. Oyun modunu kapatınca düzeldi gibi hocam bende de benzer bir sorun vardı. Son düzenleme: 26 Aralık 2023
GargoyleTR dedi: Bende öyle bir uygulama yok. Sanırım bende olan sorun farklı bir şey. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi bende de var aynı sorun GPU Tweak'le alakalı değil sanırım. Oyun modunu kapatınca düzeldi gibi hocam bende de benzer bir sorun vardı.