Windows 10 uygulamalara geç girmesi

yucex52

Centipat
Aygıt yöneticisi, denetim masası, Windows gezgini vb. bu tür şeylere geç giriyor. Bu sorunun çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD mi kullanıyorsunuz yoksa SSD mi? Hizmetlere girip Sysmain açık mı kapalı mı kontrol edin. Ben HDD kullanıyorum ve Sysmain sayesinde uygulamalarım hızlı açılıyor. Ama siz SSD kullanıyorsanız buna gerek yok zaten.

500 GB HDD kullanıyorum Sysmain'ni de açmalı mıyım?

Ben 1 TB HDD kullanıyorum HDD'lerin hızı SSD'ler kadar olmadığı için bence açılmalı. SSD kullananlar için kapatılmalı bence. Ama şöyle bir şey var açtıktan sonra görev yöneticisinden kontrol edin sysmain yüksek RAM kullanımı yapabiliyor. Bu durumda sıkıntı çekebilirsiniz ve kapatma durumunda kalabilirsiniz. Bende yüksek RAM kullanımı yapmıyor bu yüzden açık.
500 gb hdd kullanıyorum sysmain'nide açmalımıyım?
Sysmain sizin sık kullandığınız uygulamaları tespit ederek onları daha hızlı açılmasını sağlar. Sysmain'i açıp bir programı birkaç kez açıp kapatın hızlı açıldığını fark edeceksiniz. Gene yavaş açılıyorsa ve arada bir fark göremiyorsanız kapatabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı